If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цяла година се трудих упорито, и сега мисля, че заслужавам да стовариш цялата си щедрост върху мен. Моля те, да получа за Нова година, едно колело, искам и блуза с логото на алфа ромео, ако не ми го подарят алфистите за рожденния ден, а също така нов термостат, предни носачи, и нови зимни гуми, че моите ги продадох. Ако ми намериш и подходяща ламбда сонда и нова генерация ще съм ти много благодарен. Надявам се да ми удоволетвориш желанията за да те слушкам все повече и през следвашщата година.
Твой
Деян
ПП
Ако имаш нужда от помощ със светкавично бързото разнасяне на подаръците мога да ти предложа да използваме моята Алфа Ромео 146 Ти - бърза е като светлината и ще ти остане време и за по една ракия в иглуто ако ме оставиш да карам аз.
Аз много слушках (фолк фурии на живо) и папках (печени теленца, пълнени с пчечени прасенца, които от своя страна пълнени с печени зайчета, а те пък пълнени с печени пилета, които са пълнени с кебапчета...бааааааф маа му) и съм напълно убеден, че заслужавам една скромна Алфа Ромео Брера 3.2 барната от Аутоделта! Ако нещо не си съгласен с мен приемам възражения в писменна форма до 3 дни от датата на получаване на писмото! Имай предвид, че си купих 2 ракетни остановки земя-въздух и още обмислям къде да ги разположа....Чакам си Алфата деденце!
Цилуфки
Малък Бабан
ПС: Деде ще прощаваш за еленчето Рудолф ама така е като не го застраховаш на правилното място. Звънни като дойдеш може да е останал още някой еленов суджук!
Аз имам само един въпрос- абе кой натърти Снежанка?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз също съм слушкал много през годината (нямам нито един акт). И съм папкал (главно 98 или 100 октана - все хубав бвнзин). Моля те, моля те, моля те да ми донесеш за коледа едно Спайдърче (само 3.2 литра) с платен кациз и една бензиностанция (за лични нужди).
П.С. Чух, че от интерпол ти издирвали елените. Ако ми донесеш Спайдърче, ще ти уредя един мой човек да пренабие рогата на елените, та да си нямаш проблеми с власите.....
Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Дядо Коледа е всъщност Дядо Мраз фейслифт '90г.
И сега деде, след като си разконспириран сметам заслужавам една 159-ка 2.4ЖТДм нали?(щото знам и други работи за теб , особено какви си ги вършил със Снежанка и с еленчетата... )
Скъпи дядо коледа моляте да сложиш в чувала едни ковани турбо бутала , едни спортни сегменти , един гарет т3, един мегаскуирт,достаъчно голям меден интеркулет , 310 ЦЦ инжектори , бустконтролер и болуофф на Боналюм,титаниеви пружини на лапаните и 2 спотрни разпредленителни вала и един керамичен съединител комплект на ОМП И БРЕРА да имам какво да карам докати си играйа с констукторчето в гаража
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
"Дядо Коледа е всъщност Дядо Мраз фейслифт '90г.
И сега деде, след като си разконспириран сметам заслужавам една 159-ка 2.4ЖТДм нали?(щото знам и други работи за теб , особено какви си ги вършил със Снежанка и с еленчетата... wink"
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa леле ще се пръсна
Comment