Известие

Collapse
No announcement yet.

Май видях ENZO

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Май видях ENZO

Значи в неделята си карам по бул.България и се престроявам в дясната лента за да правя десен завой към центъра по хигиена.И така както си карам спокойно се чува някакъв уникален звук от намаляване на предавки.Този звук го чувам за втори път през живота си.Първия път беше на едно клипче на TopGear, в което ръчкаха някакво ферари.Поглеждам аз в огледалото и кво да видя - някакво ниско и червено лети в лява лента.Стори ми се че беше с предница като на ENZO ,ама те такива коли не се виждат всеки ден.Ама 99% беше енцо.
    Вече съм спрял на сфетофара, когато оня пич реши да изпревари всички по трамвайната линия и да застане най-отпред.По това си направих заключението че е българин)
    На сфетофара пък седеше няква пистарка, която беше по-назад, ама като го видя и оп и той отиде най-отпред и му се лепна на задницата.Става зелено , ферарито излетя, пистарката и тя след него.Значи колеги знаете пистовите мотори като ги резнат как тръгват от сфетофар.Е да ама този път мотора беше около 20 метра зад ферарито)).Общо взето колите бяха стигнали средата на кръстовището, когато онзи с енцото беше на завоя при Шела.Звука му е уникален просто, почувствах се сякаш съм на писта във формула едно.
    За съжаление никога няма да се кача на подобна кола.

...
    Last edited by pooh; d.m.y г., 13:34.

Comment

Колега.... направо ти завиждам!!! Аз като чуя подобен звук и от кеф ми се насълзяват очите представяйки си как настъпват газта и какво е усещането да си вътре!!!! Но както каза ...сигурно никога няма да мога да карам такава кола или сами да покарам...малко поне де. :craybaby;
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Абе то F430 не прилича много на Enzo. Но, иначе и аз много се съмнявам, че някой от Бг може да се уреди с Enzo, колкото и пари да има! Ама знае ли човек.....
        Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
        Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
        Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

мисля че точво в българия не трябва да се съмняваш че може да се появи
          женева свърши и вече има обяви за бенлита в мобиле бг
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Bentley има поне 3 (две сиви и едно черно), а относно Ferrari 430...ами днес пак беше тук, скоро смятам да сляза под нас и да направя цял филм за него...редовен посетител е под нас.
            www.facebook.com/workshox

Comment

В София има 3 Бентлита
              Но Енцо можеш да си купиш и от някой който вече си го е купил
              http://www.mobile.de/SIDd.libIporhyPVJn ... Search.y=7
              XTruck

Comment

Първоначално публикувано от SIS
                Абе то F430 не прилича много на Enzo. Но, иначе и аз много се съмнявам, че някой от Бг може да се уреди с Enzo, колкото и пари да има! Ама знае ли човек.....
                не си прав имат голяма прилика в задницата и по-точно в стоповете.
                ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

тва било същото Ф430 което Шокс е видял пред Радисън,
                  с немската регистрация
                  и било на шефа на ЕКСПО хотел-а , което обяснява защо го виждате по Цариградско често
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

hofman написа: "Стори ми се че беше с предница като на ENZO".

За това имах предвид, че не си приличат, щото май няма друг модел на Ferrari с такава предница
                    Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                    Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                    Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                      тва било същото Ф430 което Шокс е видял пред Радисън,
                      с немската регистрация
                      и било на шефа на ЕКСПО хотел-а , което обяснява защо го виждате по Цариградско често
                      Днес вече два пъти беше тук...
                      www.facebook.com/workshox

Comment

най-вероятно съм се объркал за енцото и съм видял това: http://foto.bg/showphoto.php/photo/1880 ... 509/page/1

Comment

Re: Май видях ENZO

Първоначално публикувано от hofman
                          Вече съм спрял на сфетофара, когато оня пич реши да изпревари всички по трамвайната линия и да застане най-отпред.По това си направих заключението че е българин)
                          Трудно е било да го разпознаеш аз до като обикалях европа с алфата за 8 000км и нещо се псувах само с един дривер в Мадрид и да не ви казвам какъв се оказа по народност

За съжеление от всички държави през които минах БГрина се оказа с най-ниско интелектуално ниво зад волана...ако средно за евро зоната е 100 ние сме с 40
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Колеги извинете ме за неграмотния въпрос, но кое е това Ферари с номер С 0001 и с прозрачен заден капак
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Ако не се лъжа е 360 модена
                              XTruck

Comment

Working...
                              X