Значи в неделята си карам по бул.България и се престроявам в дясната лента за да правя десен завой към центъра по хигиена.И така както си карам спокойно се чува някакъв уникален звук от намаляване на предавки.Този звук го чувам за втори път през живота си
.Първия път беше на едно клипче на TopGear, в което ръчкаха някакво ферари.Поглеждам аз в огледалото и кво да видя - някакво ниско и червено лети в лява лента.Стори ми се че беше с предница като на ENZO ,ама те такива коли не се виждат всеки ден.Ама 99% беше енцо.
Вече съм спрял на сфетофара, когато оня пич реши да изпревари всички по трамвайната линия и да застане най-отпред.По това си направих заключението че е българин
)
На сфетофара пък седеше няква пистарка, която беше по-назад, ама като го видя и оп и той отиде най-отпред и му се лепна на задницата.Става зелено , ферарито излетя, пистарката и тя след него.Значи колеги знаете пистовите мотори като ги резнат как тръгват от сфетофар.Е да ама този път мотора беше около 20 метра зад ферарито
)).Общо взето колите бяха стигнали средата на кръстовището, когато онзи с енцото беше на завоя при Шела.Звука му е уникален просто, почувствах се сякаш съм на писта във формула едно.
За съжаление никога няма да се кача на подобна кола.

Вече съм спрял на сфетофара, когато оня пич реши да изпревари всички по трамвайната линия и да застане най-отпред.По това си направих заключението че е българин

На сфетофара пък седеше няква пистарка, която беше по-назад, ама като го видя и оп и той отиде най-отпред и му се лепна на задницата.Става зелено , ферарито излетя, пистарката и тя след него.Значи колеги знаете пистовите мотори като ги резнат как тръгват от сфетофар.Е да ама този път мотора беше около 20 метра зад ферарито

За съжаление никога няма да се кача на подобна кола.

Comment