Известие
Collapse
No announcement yet.
Купих си 599 GTB Fiorano
Collapse
X
-
[quote=75 2.0 turbo]Първоначално публикувано от "J_I_V_K_O":2wkfwcofчакайте и аз да се похваля днес започнах да ги събирам и ето всичкитеsorry за качеството...
[/quote:2wkfwcof] амииии 10-тина
ам това е зарецюждане с v-power дизел, 25литра 2 колички
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейа ако сипеш 50 литра вповер ко стаа?
4?(резервоара на алфата не 'фанА повече - толкова ми струва пътя до Сф и обратно)
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment
-
Ето я и моята колекциика от Shell.9 колички от старите с двустепенното ускорение(3 ми се повтарят), 6 от новите(липсва ми Енцото) 72 картички (имам 22 от 24 не повтарящи се) и две 156-ци на Bburago и една на Cararama.
Comment
-
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Re: Купих си 599 GTB Fiorano
Първоначално публикувано от fredТъкмо си помислих, бре, чудо истинско си купил))
Иначе и аз имам две Ферарита, ама съм ги предоставил на дъщеритекато порасне малко е за него
и ще има всички видове алфа ромео колички възможни
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
-
Re: Купих си 599 GTB Fiorano
Първоначално публикувано от waspПървоначално публикувано от fredТъкмо си помислих, бре, чудо истинско си купил))
Иначе и аз имам две Ферарита, ама съм ги предоставил на дъщеритекато порасне малко е за него
и ще има всички видове алфа ромео колички възможни
Comment
Comment