If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
е тия заслужават як пердах дано на никои не се случва
затова ако патувам нощем поне с още двама в колата
То в БГ да пътуваш нощем не си е работа аз така миналото лято щях да се бухна в една кофа на средата на пътя добре че дедрата има 4 дълги и отпред става като ден
магистрала почти - 140км/ч в 4 през нощта super , и изскача дървена трупа - напречно на 2те ленти в мойта посока. Добре че марката е Ситроен - рязък ляв, рязък десен, спирачки и за бой готов и лесен.
хаха, т'ва в който и специализиран форум за някоя марка автомобили човек да иде, където и да чете за разни такива премеждия, винаги марката на неговата кола е номер едно :P
.., иначе.., кофти работа е това. Баси гадовете, то на човек да му дойде да ги подгони чак тия, мамка им!
Но извода който аз бих си направил е: не карай по пътища, които само ти знаеш :>
Това едва ли би се случило на по-оживен път, който се ползва масово.
И много хитро как принуждават хората да си изключат и дългите, ей мръсници големи
‘96 155 2.0 16v ts 150 bhp sport - чукнато, продъъ се на части
В БГ има големи глупаци.Я си представете че някои вземе да се тресне в тоя дунер или там каквото е и земе да умре на място т'ва ще е супер гадно ама онея п....и ще те оберат и няма да им мигне окото :wazuup: :wazuup: .Хората които патуват нощно време натам трябва доста да внимават за тези олигофрени. PEACE
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Е.. ти гадовете
Ако приемат закон, всеки да може да си носи пищов за самозащита нека да ги видя тия п....ли как ще препречват пътя
Как ти направят такава засада нощем, слизаш и без предупредителен почваш
Както казва Пламен, ако се натъкнете на такъв случай, се звъни в полицията. То не се знае дали ония там не са били с униформи, ама все пак
Леле какви работи стават и аз не се бях сетила ,наистина тук човек може да се добере до доста интересни и полезни неща.Аз лично си нося с мен винаги газов пистолет(може да е газов ,но хич не е маитап....изпитано )ще трябва значи вече докато шофирам да не си ги държа в чанатата.Дано никой д ане го спохождат такива простотии.Късмет Милена
И аз съм на мнение, че ако има шанс, такива идиоти трябва да се наказват без съд. Ако само ви оберат - как да е, макар че е адски неприятно, но ако има нещастен случай с фатален изход ??? Кой ще плаща тогава ? Колкото и да са ни хубави колите, представете си удар с над 120 в дънер или голям камък ... направо не ми се мисли.
Дори и да се обади човек на полицията, не мисля че ще има сериозни последици - те си вършат работата само за пред медиите
Comment