Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв бензин ни наливат в Темпо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв бензин ни наливат в Темпо

Миналата седмица налях 95++ от Темпо, нали стана скъп бензина, та реших да сменя за малко В-пауъра.

Не минаха няколко километра и оборотите на празен ход започнаха да се колебаят с по 50-100. Помислих си,че преди не съм го забелязвал. После обяче сериозно се замислих за зацапано моторче за празния ход и се изнервирах.

Вчера обаче нялях добавка Редекс в тройна доза и нещата се оправиха . Много ми е интересно какви боклуци ни наливат там?

Ами вариантите, за които знам са: бензин+нафта, бензин+мазут+спирт, бензин+коресилин, бензин+коресилин+спирт, бензин+вода (най-лошият) май пропускам някои
    Не може да разсипеш на асфалт бензин и петното да седи мазно поне 24 часа при температура на въздуха 30 градуса Миналото лято сменях маркуч и прокапа малко бензин на земята и това се получи
    Другото, което не е нормално, колата да работи 1000 пъти по-добре на ГАЗ отколкото на бензин - това пак говори за много качествения бензин в БГ
    Сам си направи извод Аз зареждам вече само на ЛУКОЙЛ и нямам оплакване Незнам дали всички бензиностанции им са хубави, но тази за която говоря е срещу КАТ
    sigpic

Comment

горива

Сега ще ти кажа какво е:от Гърция купуват промишлени разредители с изтекъл срок,източват от цистерните и доливат или направо наливат,а другия случчай-леко корабно гориво-миризмата е на газ и блажна боя и има зелен цвят
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

моят съвет е ОМв и шел.за тяхното качество съм 100% сигорен защото на един прител баща му е търговски директор в шел и ме е уверил в качеството на бензина на тези две корпораций.
        П.С не пестете пари от бензина на красавицата
        Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

Първоначално публикувано от Red Devil
          моят съвет е ОМв и шел.за тяхното качество съм 100% сигорен защото на един прител баща му е търговски директор в шел и ме е уверил в качеството на бензина на тези две корпораций.
          П.С не пестете пари от бензина на красавицата
          Ела си зареди от Шел-Левуново-посока Кулата и ше те видиме
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Кво ше ме гледаш и там съм зареждал от твойто гориво даже нафта
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

бензино

Е па аз съм слагал на буса-срам ме е че е VW,ама не може да припали
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Онзи ден сипвах в Берковица 95 бистър като вода и колата направо фюй.... лети ама от omv люлин газ 15 на 100

Comment

И не мен нещо от OMV ми харчи повечко (то може да лъжат при наливането). Последно пробвах от Лукойл-а и за сега съм доволен. Разбира се, за да се убедя, че са по-добри, ще трябва още да покарам с такъв........
                  Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
                  Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
                  Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Working...
                  X