If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тва е мн готина машина.. ма аз не бих дал тея пари за нея никога.За сравнение на тая цена Спайдар 3.2 2006-7година (мойта скромна мечта)
В сравнение с тая кола Спайдъра е свръхмасов. Монреала е рядък, колекционерски и маниашки модел. И е V8, нищо, че е малка кубатура и коне. Ти колко V8 Алфи познаваш, които се движат из БГ.
Истинка Алфа, не Фиат Типо, какъвто е Спайдъра.
Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":2h9gmtl0
Тва е мн готина машина.. ма аз не бих дал тея пари за нея никога.За сравнение на тая цена Спайдар 3.2 2006-7година (мойта скромна мечта)
В сравнение с тая кола Спайдъра е свръхмасов. Монреала е рядък, колекционерски и маниашки модел. И е V8, нищо, че е малка кубатура и коне. Ти колко V8 Алфи познаваш, които се движат из БГ.
Истинка Алфа, не Фиат Типо, какъвто е Спайдъра.[/quote:2h9gmtl0]
Абсолютно съгалсен!!!! Тази алфа е болна и ми е мечта!!!
....Истинка Алфа, не Фиат Типо, какъвто е Спайдъра.
естественно с лупи просто пропусна да споменеш ите допълвам [/quote:1dwoloxo]
Много точно и на място да е жива сектата
Хайде да я купим на партия и ще си я редуваме за каране.
Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":3lc3uv1l
Истинка Алфа, не Фиат Типо, какъвто е Спайдъра.[/quote:3lc3uv1l]
Първоначално публикувано от "Малък_Alfa_гъзар":pw90zmn5
Истинка Алфа, не Фиат Типо, какъвто е Спайдъра.[/quotew90zmn5]
бат Боби, Брера спайдър нема много общо с фиат типо, да не кажа хич
Насо е от малкото дето си спорят нормално и усмихнато с мен
Евалла
Повечето TOYOTI си ги правят в JAPAN , UK ..
само КОРОЛА Версо се прави в Турция
а за това дали може да има Алфа за 72 к , ами явно може , ма то и Фордове има за по 2-3 милиона примерно първите произведени модели с 2-3 к.с двигатели
Насо е от малкото дето си спорят нормално и усмихнато с мен
Евалла
Повечето TOYOTI си ги правят в JAPAN , UK ..
само КОРОЛА Версо се прави в Турция
а за това дали може да има Алфа за 72 к , ами явно може , ма то и Фордове има за по 2-3 милиона примерно първите произведени модели с 2-3 к.с двигатели
Май не си много запознат, нищо че съм фен на италианките, една от колите ни е тойота Аурис - потърси и за нея малко инфо Произвежда се в UK и в Turkey ....
Comment