Известие

Collapse
No announcement yet.

Присъда за отнемане на лек автомобил!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Присъда за отнемане на лек автомобил!!!

Съдът в Попово постанови една от първите присъди за отнемане на лек автомобил в полза на държавата
    14 април 2005 | Агенция "Фокус"

София. Районният съд в Попово постанови една от първите в страната присъди за отнемане на лек автомобил в полза на държавата. Водачът на автомобила го е употребявал след употреба на алкохол и е допуснал пътно-транспортно произшествие, при което има пострадал.
    43-годишният мъж е управлявал лек автомобил Фиат “Темпра” с концентрация на алкохол в кръвта 2,1 промила и е допуснал пътно-транспортно произшествие, при което 32-годишен водач на мотопед е получил фрактура на левия крак.
    Районният съд уважи искането на прокуратурата и постанови за виновния водач пет месеца лишаване от свобода, при първоначален общ режим и отнемане на автомобила в полза на държавата заради шофиране след употреба на алкохол. Информацията е на БНР.

тва чудесно ама инфото едно че е старо и друго - могат да му вземат само половината кола защото другата част е на жена му
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Колко е старо след като е Агенция Фокус пусна новината на 14 април 2005 | 11:11 | Агенция "Фокус" т.е. днес

Comment

Е значи не са му взели колата, така ли?
        То на жена можеш да дадеш, ама не и да вземеш
        Наскоро имаше 1 депут, който се беше почерпил и беше подкарал колата си. Кукерите го хванали, май беше някъде около Университета Сега и неговата кола ли ще вземат Не ми се вярва или това важи само за нас, "простосмъртните" - балъците
        Съгласен съм, че човек трябва да не пие когато кара, ама нека важи това за всички Когато накажат и депутат за същото, ще ми вземат колата иначе я паля и си взимам КАСКО-то от ДЗИ и после ще ми вземат ....
        sigpic

Comment

Както всички сме се убедили, в БГ-то законите са именно за нас, "обикновените граждани на Републиката" ... Сигурен съм че всеки един от нас може да приведе поне десетина примера за неравнопоставеност, и затова аз ще сложа само един :
          Преди около 3 месеца ме спряха КАТ - малко преди В. Търново. Причината - превишена скорост. Количественото изражение беше моя скорост 72км/ч при ограничение 60 на идеален първокласен междуградски път, при което разбира се, патрулката беше замаскирана зад едни храсти... Идеята на разказа е в следните редове.
          Та значи г-н сержанта решава, че ще пишем акт, щото не съм се държал културно. А не се държах така, защото му забих простия въпрос : "Добре бе г-н сержант, защо спряхте мене че карам със 72, а не спряхте депутатския Мерцедес, дет току-що и пред вас ме изпревари все едно съм спрял със над 150 сигурно...?"
          Предлагам награда за позналия верния отговор на катаджията
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Щото оня има имунитет а пък теб те е спрял щото си карал бавно, мини със 150 пък той да те гони ако иска, че и алфата да е в оборот

Comment

Working...
            X