Известие

Collapse
No announcement yet.

Вчера 16.11.2007 г. между 21.00 и 22.00. на автомагистралата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера 16.11.2007 г. между 21.00 и 22.00. на автомагистралата

Уважаеми колеги, вчера се е случила ужасна катастрофа на магистралата, при което сива 156 беше разхвърляна на части по пътя между тировете, явно в следствие на вержна катастрофа. При тези лоши услловия и намалена видимост, апелирам към всички ви като служител на МВР да управлявате своите автомобили разумно и безопасно и не забравяйте че ЗДП е написан с кръв, а не с мастило. Надявам се че не е пострадал някой от клуба и все пак гледката беше ужасяваща.Моля ви спазвайте допустимите скорости, пътищата в България не позволяват голяма скорост и много лъжат. Още нещо....имайте култура на шофиране!!!
    AR 164 V6 turbo I.E.

Дано нищо да няма на никои,че много ни се събра на последък на сектата....
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

лоша работа.... дано няма жертви....
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Присъединявам се с две ръце срещу малоумниците които живеят в собствено рали...
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Да допълня НЕ забравяите също колеги че Физичните закони важат за всички автомобили от 1000 до 100 000 лева !!!!!!!
          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
          Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
          Alfa Romeo 145 1.4 16v
          BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
            Да допълня НЕ забравяите също колеги че Физичните закони важат за всички автомобили от 1000 до 100 000 лева !!!!!!!
            така си е и то най-вече за каране със скорост над някакви лимити (които са различни според зависи от пътя, дали е сух и т.н.), там нито ESP, нито никакви системи не помагат.........
            Имаше един тренинг на Мерцедес лятото и там ни караха да взимаме един остър завой (мокър) със скорост до 70 км. С такава скорост системите действаха и колата минаваше ок, но с по-висока скорост - вси4ките колчета биваха премазвани, просто колата не можеше да се задържи в пътя. И пак си зависи и от т.нар. "ЗКУ" (задкормилно устрйство - шофер ) Някои от хората на тоя тренинг и с 60 км не успяваха да запазят линията на завоя.....
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ха да бяхте видяли S-класи и бмв7 който обикновенно карат доста бързо по магистралата, днес в снега едвам се движеха с 50
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
                Ха да бяхте видяли S-класи и бмв7 който обикновенно карат доста бързо по магистралата, днес в снега едвам се движеха с 50
                Собственикът на паркинга, където си държа колата, има БМВ 7. Миналата година след първия снаг каза:
                "Е**л съм го, тва се не кара в тия условия, отивам да зиам един голф за зимата". Речено-сторено - сега идва от къщи до паркинга с G-класата на авера му-съсед, метка се на голфа двойка и е дзвер

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Re: Вчера 16.11.2007 г. между 21.00 и 22.00. на автомагистра

Първоначално публикувано от martzaro
                  Уважаеми колеги, вчера се е случила ужасна катастрофа на магистралата, при което сива 156 беше разхвърляна на части по пътя между тировете, явно в следствие на вержна катастрофа. При тези лоши услловия и намалена видимост, апелирам към всички ви като служител на МВР да управлявате своите автомобили разумно и безопасно и не забравяйте че ЗДП е написан с кръв, а не с мастило. Надявам се че не е пострадал някой от клуба и все пак гледката беше ужасяваща.Моля ви спазвайте допустимите скорости, пътищата в България не позволяват голяма скорост и много лъжат. Още нещо....имайте култура на шофиране!!!
                  Това не са пътища,а полигони за тестване на снаряди.А за културата на шофиране няма да коментирам-ако изпревариш някой идиот,който си говори по телефона и кара с непостоянна скорост от 60 до 90,той веднага "ти го връща"като те изпревари в рамките на 20 секунди без да мисли дали има видимост или няма.Оня ден един,предполагам кой е и откъде е(ще го разучим),аз му свиркам,че е спрял в половината насрещна лента на ер-голям,тоя ми сочи среден пръст.Обещах си да му счупя поне пръста.Разбира се,беше с Ауди(едни от най-големите идиоти на пътя)
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

еи ся на светофара един тъпан е ся преди 20 минути няма един с пасат мина на чисто червено едвам спрях и тои спря и почна да ме псува аи обяснете ми ............. кво да кажа не знам е миналата седмица същата работа имам ена нова НИВА и си карам в наи дясна лента наи в края с 50-60 преди светофар почвам да намалям защото свети червено един с форд куриер така зверски ми сече пътя за да влезе в моита лента за да не го отнеса се качих половината на тротоара добре че нямаше коли там обикновенно има таксита и отварям вратата и почвам да го питам точната фраза ми беше "И СЯ ТВА КВО БЕШЕ" и тои ми отговаря "АМИ АКО СЛЯЗА" .................................................. ............................ кво да говоря повече а след това кво му причиних си е друга работа ама .....
                    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                    Alfa Romeo 145 1.4 16v
                    BMW 520i E39

Comment

Re: Вчера 16.11.2007 г. между 21.00 и 22.00. на автомагистра

Първоначално публикувано от virusalfa
                      .......,тоя ми сочи среден пръст.Обещах си да му счупя поне пръста............
                      Ако ти се занимава, то най-добре и на двете ръце.
                      -Аз си мисля нещо, мисля си .
                      -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                      Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Working...
                      X