Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфи и ъъъъъ котки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфи и ъъъъъ котки

Днеска изкарах една котка изпод колата, беше се закрепила някак си отвътре на бронята и като излязох да отварям вратата на гаража я чух да мялка. Предполагам, че се качила на паркинга на Бриколажа, там бях спрял за последно преди да се прибера (оттам до нас са поне 2км) Това ми се случва за ВТОРИ път. Обаче първия гратисчия слезе сам на един светофар, и добре, че едно момиче от колата до мене го видя и ми каза иначе щях да го смачкам. Те ми казваха хората, че мацките се лепяли много по тез коли ама аз друго си мислех
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Колега, да не би да имаш мишки под капака, защото едно време имаше такава тема..
    Явно алфите привличат всяка жива твар
    97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
    02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
    Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

xx

днеска се прибирам от алеко .. и неква щура котка минава пред колата и не спира .. и не мърда .. спирачки ... а ууу то лед .. и си минах през нея като дарво .. хаха за радост котката беше легнала .. и нищо и нямаше
      Диети и отслабване
      www.elenkov.net

Comment

То неслучайно се казва, че имат по 9 живота !
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Имах същата случка като колегата по горе.Понеже е студено а при двигателя е топло и влизат там,особенно ако я има кората от долу.
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Re: xx

Първоначално публикувано от elenkof
            днеска се прибирам от алеко .. и неква щура котка минава пред колата и не спира .. и не мърда .. спирачки ... а ууу то лед .. и си минах през нея като дарво .. хаха за радост котката беше легнала .. и нищо и нямаше
            Абе според мен не си заслужава да скачаш на спирачката. Не се знае тоя отзаде дали не си бърка в носа Иначе котката дето си минал върху нея, трябва да прави курбан
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

аз така като пътувах към едно пернишко село на гости и точно беше навалял снега и полетата бели. и аз си пътувам най-спокойно и изведнъж една чисто бяла колкта изкача от снега на асфалта малко преди да мина. набих спирачки, но умерено все пак и минах, но тя оцеля и аз незнам как....... или успя пред колата да се спаси или е минала между гумите......
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

ето колата на един приятел котките са 4,но не се виждат всичките

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

A тази харесва ли ви ?

Вики я беше изровила
                  Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                  ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

На тва му се вика да возиш само мацки
                    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Първоначално публикувано от piqnica
                      На тва му се вика да возиш само мацки
                      А на един познат пък катерица си била направила гнездо в двигателя, много не се движела една служебна кола и била паркирана близо до гора.Добре, че мечка не е полегнала зимен сън))
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                        A тази харесва ли ви ?
                        по3нато

сексо със jивотнийе
                        Alfa Romeo 159 3.2 Q4 SW
                        Alfa Romeo 166 3.0 Sporttronic - rabotnoto mule

Comment

Моята кола всяка сутрин я намирам нашарена с котешки лапки ,а да не казвам и колко често ми се "маркират" гумите /миризмата е ужасна/

Alfa Romeo146 1.6TS '99

Comment

Миналата есен намерих няколко кестена върху цилиндровия ми блок и доста се чудех как са се озовали там. После се сетих че на едно мясро където паркирам съм виждал плъхове. Добре че са се занимавали с гризането на кестените, а не с нещо от моторният ми отсег.
                            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                            sigpic

Comment

Един път засякох котарака на колегата да влиза отдолу при двг на микробуса и му пуснах алармата просто няма такъв смях, изкриви полуоските да излезе, бяга и си тръска главата После колегата му вика писи писи - котьо глух
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X