If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Онзи ден видях това 4удовище и не повярвах на о4ите си уникална кола между другото това ми беше една ме4та която ве4е се сбъдна.Някой друг да го е виждал и разглеждал по основно 4е аз се разминах по улицата и не я видях много
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Незнам за вас ама аз като си седях на Окръжна Болиница спирката гледам аз нещо жълто в далечината и само след малко като се чу един звук..... Всички на спирката само в него гледаха ама не беше за много щтото сигорно пича много бързаше и се беше засилил.
Направо ми напълни душата само ,че едно ми направи впечатление
доста е широка отзад според мене.
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Разглеждал съм такова отблизо на Spa на състезанието от F1. Явно беше на някой от пилотите, защото беше спряно до няколко Ферарита и 4-5 мазератита. Е в компанията имаше и едно Порше бокстер, ама то все едно не беше там (не се забелязваше) )). Та Gallardo-то направо кърти. Много як дизайн!!! Не мисля, че е прекалено широко. Доста по-малко е от Diablo-to, но по мое мнение е и доста по-красиво. Само това мога да кажа за него - все пак не съм карал такова, за да дам и някакво мнение за возия и усещане
Галардото беше в събота на Божурище. Не знам дали са го пускали, не можах и да го разгледам на живо защото на един дето бях с него му стана лошо и го карах към тях. Иначе в мащаб 1/18 доста съм го зяпал.
Точно вчера си мислех как ми се иска да видя въпросното Ламборджини .. И буквално преди 3-4 минутки се прибирам .. и пред нас (Марсилията в Студ. Град) се задава нещо .. ама такъв звук не бях чувал досега приближи се към мен и си паркира човека .. а аз само замръзнах на 1 място и не знам какво става тотално се шашнах Не не .. невероятно ..
Наистина си заслужава човек да види такъв звяр отблизо
А ве тая машина кат се истреля на божурище надоло направо се чу страшен грохот беше нечовешко ма незнам да се е пускала аз си тръгнах кам 8 и нямаше (дотогава)гонка с него.
всеки 2-ри циганин няма такава 328-ца която е 13-ка
ПП: колко кубика е мотореца
Ако мислиш, че на манго му пука за некви 13 секунди, нали кара BMW.
А матореца 1000cc
Мога да те уредя да видиш лично с очите си това, а ако повториш съм почти сигурен, че вече няма да ти правят впечатление 13 секундни е36, но със сигурност няма да откажеш кръгче с бавното Галардо, и снимки за фейса : http://youtu.be/CHU4opM6U8Y
Comment