Известие

Collapse
No announcement yet.

Аз пък видях Gallardo (Гаярдо)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз пък видях Gallardo (Гаярдо)

Онзи ден видях това 4удовище и не повярвах на о4ите си уникална кола между другото това ми беше една ме4та която ве4е се сбъдна.Някой друг да го е виждал и разглеждал по основно 4е аз се разминах по улицата и не я видях много
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Колата е Gallardo. На следващата среща ще разкажа подробно какво имаше и беше в Капитолия в 12 вечерта преди 5 дни.
    www.facebook.com/workshox

Comment

аз пък успях да видя в огледалото си за обратно виждане, как нещо жълто, ниско и красиво завива посока Капитолия
      ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Незнам за вас ама аз като си седях на Окръжна Болиница спирката гледам аз нещо жълто в далечината и само след малко като се чу един звук..... Всички на спирката само в него гледаха ама не беше за много щтото сигорно пича много бързаше и се беше засилил.
        Направо ми напълни душата само ,че едно ми направи впечатление
        доста е широка отзад според мене.
        Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
        Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
        Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Разглеждал съм такова отблизо на Spa на състезанието от F1. Явно беше на някой от пилотите, защото беше спряно до няколко Ферарита и 4-5 мазератита. Е в компанията имаше и едно Порше бокстер, ама то все едно не беше там (не се забелязваше) )). Та Gallardo-то направо кърти. Много як дизайн!!! Не мисля, че е прекалено широко. Доста по-малко е от Diablo-to, но по мое мнение е и доста по-красиво. Само това мога да кажа за него - все пак не съм карал такова, за да дам и някакво мнение за возия и усещане
          Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
          Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
          Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Галардото беше в събота на Божурище. Не знам дали са го пускали, не можах и да го разгледам на живо защото на един дето бях с него му стана лошо и го карах към тях. Иначе в мащаб 1/18 доста съм го зяпал.
            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Точно вчера си мислех как ми се иска да видя въпросното Ламборджини .. И буквално преди 3-4 минутки се прибирам .. и пред нас (Марсилията в Студ. Град) се задава нещо .. ама такъв звук не бях чувал досега приближи се към мен и си паркира човека .. а аз само замръзнах на 1 място и не знам какво става тотално се шашнах Не не .. невероятно ..
              Наистина си заслужава човек да види такъв звяр отблизо
              Alfa Romeo 155 1.8TS '93
              Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Така ако се продалжава скоро ще вземе да кацне сувалка в София
                '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

А ве тая машина кат се истреля на божурище надоло направо се чу страшен грохот беше нечовешко ма незнам да се е пускала аз си тръгнах кам 8 и нямаше (дотогава)гонка с него.
                  90 2.5 V6
                  Croma 1.9 multijet

Comment

Колко да е бързо едно Галардо колкото е36 328-ц на двамата братя от Сливен
                    Дерзайте !!!

http://www.youtube.com/watch?v=3D3JPWQ7Wy8

Собственика не му се верваше какво му се случи...
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Колко да е бързо едно Галардо колкото е36 328-ц на двамата братя от Сливен
                      Дерзайте !!!

http://www.youtube.com/watch?v=3D3JPWQ7Wy8

Собственика не му се верваше какво му се случи...
                      Жика, Галардо е лайфстайл, едва ли се броят на пръстите на едната ти ръка в БГ, а е36 има всеки втори циганин в тая държава.

п.с. ако пък искаш да прескочиш бариерата от 300 км/ч ми се обади като си в Бс, веднага ти уреждам возене на това.
                      Attached Files
                      Last edited by Доко; d.m.y г., 00:22.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                        Жика, Галардо е лайфстайл, едва ли се броят на пръстите на едната ти ръка в БГ, а е36 има всеки втори циганин в тая държава.

п.с. ако пък искаш да прескочиш бариерата от 300 км/ч ми се обади като си в Бс, веднага ти уреждам возене на това.
                        всеки 2-ри циганин няма такава 328-ца която е 13-ка

ПП: колко кубика е мотореца
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          всеки 2-ри циганин няма такава 328-ца която е 13-ка

ПП: колко кубика е мотореца
                          Ако мислиш, че на манго му пука за некви 13 секунди, нали кара BMW.

А матореца 1000cc
                          Мога да те уредя да видиш лично с очите си това, а ако повториш съм почти сигурен, че вече няма да ти правят впечатление 13 секундни е36, но със сигурност няма да откажеш кръгче с бавното Галардо, и снимки за фейса :
                          http://youtu.be/CHU4opM6U8Y
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 01:42.

Comment

Доко, с този мотор може да видиш 300 км/ч ама чак пък да ги прескочиш ...
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от zx12r Покажи съобщение
                              Доко, с този мотор може да видиш 300 км/ч ама чак пък да ги прескочиш ...
                              Хаха вярно, километража свършва на 299.
                              А на Жиката и Раптора му е достатъчен за 400м, бързо ще се откаже от е36.
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 08:56.

Comment

Working...
                              X