Това е резултата от едно задръстване понеделник сутрин. Направо е рекордьорски, а?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Само нема се плашите . . . разход градско.
Collapse
X
-
Няма да се плашиш.
Днес сутринта от 9 до 11:30 по маршрута Полиграфически комбинат - медицинска академия - Ситняково - Хладилника - Полиграфически комбинат моята показа 13,7 л/100 км - абсолютен рекорд до момента, откакто карам тая кола.
-
Това горе не е моментен разход, а разход до момента на 100км. Моментен нямам. Абе я да те питам като върнеш газта и си на скорост показва 0 нали?!?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoНяма да се плашиш.
Днес сутринта от 9 до 11:30 по маршрута Полиграфически комбинат - медицинска академия - Ситняково - Хладилника - Полиграфически комбинат моята показа 13,7 л/100 км - абсолютен рекорд до момента, откакто карам тая кола.'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от isoisoТова горе не е моментен разход, а разход до момента на 100км. Моментен нямам. Абе я да те питам като върнеш газта и си на скорост показва 0 нали?!?Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Като пуснеш газта и нулираш показва 0/100км. А това 75/100 е нормално шото си минал само 1-2 км а колата е работила над 1 час ! ! !sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! !http://www.metacafe.com/watch/1027834
ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
Comment
-
Първоначално публикувано от aMoHuaKКато пуснеш газта и нулираш показва 0/100км. А това 75/100 е нормално шото си минал само 1-2 км а колата е работила над 1 час ! ! !--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
При малък пробег, показанията наистина са необективни. Преди В.Търново посока София има един участък, поне километър и нещо нанадолнище. В началото нулирах трип-а и показаниято долу беше 0.45/100.....Същото става и с дълги преходи, когато се променя стила на шофиране. Какво имам впредвид...пътувах от София за Варна и до към Севлиево си карах много спокойно и икономично. На Севлиево бях на 4.2/100, но ми звъннаха, че има ангажимент във Варна, та трябваше да се забързам.....след града започнах да карам чувствително по-бързо и тъй както трип-а, изчисляващ средният разход за пробека от София ми даваше гориво до след Варна, се оказа че на Шумен трябваше да заредя. В този смисъл, показанията на трип-а са коректни ако караш със сравнително постоянен ритъм. Аз лично използвам показанията за ориентир единственно в междуградски дестинации.
Поздрави
Fiat Linea 2007 1.3 Mултиджет 90 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от WalkerПървоначално публикувано от aMoHuaKКато пуснеш газта и нулираш показва 0/100км. А това 75/100 е нормално шото си минал само 1-2 км а колата е работила над 1 час ! ! !sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от ТемпраПри малък пробег, показанията наистина са необективни. Преди В.Търново посока София има един участък, поне километър и нещо нанадолнище. В началото нулирах трип-а и показаниято долу беше 0.45/100.....Същото става и с дълги преходи, когато се променя стила на шофиране. Какво имам впредвид...пътувах от София за Варна и до към Севлиево си карах много спокойно и икономично. На Севлиево бях на 4.2/100, но ми звъннаха, че има ангажимент във Варна, та трябваше да се забързам.....след града започнах да карам чувствително по-бързо и тъй както трип-а, изчисляващ средният разход за пробека от София ми даваше гориво до след Варна, се оказа че на Шумен трябваше да заредя. В този смисъл, показанията на трип-а са коректни ако караш със сравнително постоянен ритъм. Аз лично използвам показанията за ориентир единственно в междуградски дестинации.
ПоздравиLexus IS200
Comment
Comment