Тази вечер 18,30 на околовръстното между Симеоново и Бистрица. Мъглата е толкова гъста че направо с нож да я режеш. Пъплиш едвам едвам следейки фаровете на колоната коли идваща от към Младост. И на 5 пъти за малко не се сблъскваш със "супер" шофьори които карат в твоето платно и изпреварват спрялата колона. Е може аз да съм нещо сбъркан и да не съм в час ама не разбирам какво арогантно, просто и надуто копеле трябва да си за да си позволиш да се държиш по този начин
Известие
Collapse
No announcement yet.
няма ли край българската простотия
Collapse
X
-
Няма край, гледай случай! Карам си аз като пич и гледам в огледалото едно Ауди 100 се засилило ама яко и явно няма намерение да спира и ще изпреварва. А просто няма къде да се събереЧупя аз десен волан да се спася от връхлитащия ме малоумник, а оня най-невъзмутимо отнася огледалото на насрещната кола и газ все едно нищо не е станало. Е това какво е?
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
Колега, не си хаби нервите. Винаги е имало и ще ги има тия "супер шофьори". Ти сам си отговори какъв трябва да си, за да караш така- "арогантно, просто и надуто копеле".ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
яя
Първоначално публикувано от isoisoНяма край, гледай случай! Карам си аз като пич и гледам в огледалото едно Ауди 100 се засилило ама яко и явно няма намерение да спира и ще изпреварва. А просто няма къде да се събереЧупя аз десен волан да се спася от връхлитащия ме малоумник, а оня най-невъзмутимо отнася огледалото на насрещната кола и газ все едно нищо не е станало. Е това какво е?
и те спират .. и ние спираме .. аз спирам до тук сами ще се сети те за каква цигания стана с тези който едвам едвам .. се придвижваха .. към тях ..
стана .. невероятна каша .. качамак .. незнам хах
цигания неземна
поздрави
Comment
-
Днес един приятел ми разказа как тая сутрин в мъглата 2-ма умници си карат най-спокойно без НИКАКВИ СВЕТЛИНИ и както си шарят из пътя,за да заобикалят ОГРОМНИТЕ дупки се срещат.И това става точно пред едно училище.Ами ако вместо един с друг бяха ударили някое пресичащо дете ?155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
На семинарията пък (Симеоновско и Яворов) идващите откъм гара Пионер закъм Софияленд вече масово се престрояват за ляв завой в лентата на насрещните. Там има и едни много техничарски дупки/шахти, та е баси мизерията като се прибирам вечер - за дупките ли да внимавам или за ненадейно изскачащите срещу мен от средата на дългата колона нетърпеливци...
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
И на мен тая вечер много простотии ми се случиха - един старозагорски бус ми отне предимството с ляв завой, аз намалих да не го цункам и тоя идиот взе, че спря посредата на платното след като зави и пълен късмет, че успях да спра ..... има ги всякви...си е**** м****** и за капак установих, че някой тийнейджър фен на ланчия ми е отлющил едната странична емблемаи ахнах
1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Bass,това което описваш се случва от как се момня.И мен много ме дразни .Направо издивявам като мина от там.И са нагли колкото си искат,дори да не се отместиш ами да цепиш директно срещу тях(сиреч в собственото си платно), те почват да ти свирят и псуват сякаш ти си в насрещното а не те.Простотията нема край по наще пътища .Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
147 1.9JTD
Comment
-
И мен вчера сутринта ме засякоха само 3 пъти за около 5 км разстояние. Естествено, бях с предимство. А като видя някой без фарове особенно в тая гадна мъгла и ми идва да го хвана и да му почупя шибаната кола със собствената му глава, баси и измикярите, ако искат да се самоубиват, да ходят и да скачат от пропасти и мостове. Ама кво да прайш....Булгаристан-деа и клоаката селска. Пълно с тъпанари и всеки е безсмъртен и ще те убие без да се замисли. Толкова ли струва човешкия живот?.... Едно изпреварване в насрещното... закъде бързат идиотите мръсни?... За гробищата може би....... Зарекъл съм се, че следващия път когато ми се случи нещо подобо, онзи отсреща ще го изкърта от бой... мамка им проста тъпа куха.....
Comment
-
Не се нервирайте, винаги ще ги има идиотите по улиците. Да не говорим, че има и хора на по 80г. зад воланаЗа съжаление, такава е ситуацията.. Вчера в пиковия час м/у 17:00 и 18:00 тръгнали да ми слагат настилка на моста от към Надежда 5 към Люлин. Да не говорим, че имаше и мъгла, а да забравих също, че и се намираш почти в най-лявото платно отсреща идват коли и в същото време някви тъпанари те изпреварват (а ти си почти спрял). Скачаш по рязаните дупки, а пред тях големите камиони на "Пътни настилки"
Верно да ги биеш....
Алфа Ромео 156 1.8 TS `99
Comment
-
Първоначално публикувано от StelloBass,това което описваш се случва от как се момня.И мен много ме дразни .Направо издивявам като мина от там.И са нагли колкото си искат,дори да не се отместиш ами да цепиш директно срещу тях(сиреч в собственото си платно), те почват да ти свирят и псуват сякаш ти си в насрещното а не те.Простотията нема край по наще пътища .
Пътувам си аз за работа и минавам от там. Аз се движа по Яворов (от софия ленд към кулата) и правя десен завой точно на семинарията (посока гара Пионер). Правя си аз десния завой и си минавам с лявата лента (щото трябва да завия на гара Пионер и да продължа към дианабад). Карам си аз и точно на завоя кво да видя - некаф голф 3 кара в мойто платно! Аз, по подразбиране, почнах да светкам, да бипкам, да псувам,.... но, реакция няма. Нямаше кво да правя и спрях. Гледам в дясното огедало - некво хора си минават покрай мен и ням къде да се свия. Точно се източи колоната и аз навивам десен за да се свия. С най - голямо учудване видях, че пича с голфа вече ме заобикаляше от дясноТова на него му се пада втората насрещна лента
Пича си мина и си ме заобиколи, а аз си останах на пътя недвоумяващ за кво иде на реч
И тва ако не е върха на наглостта - кое е?!Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от bassНа семинарията пък (Симеоновско и Яворов) идващите откъм гара Пионер закъм Софияленд вече масово се престрояват за ляв завой в лентата на насрещните. Там има и едни много техничарски дупки/шахти, та е баси мизерията като се прибирам вечер - за дупките ли да внимавам или за ненадейно изскачащите срещу мен от средата на дългата колона нетърпеливци...накрая и наплюх прозореца и си тръгнах с мръсна газ
П.С.Забелязал съм напоследък че жените са станали адски нагли,постоянно карат в затворени улици,минават на червено и т.н.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryП.С.Забелязал съм напоследък че жените са станали адски нагли,постоянно карат в затворени улици,минават на червено и т.н.Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment
Comment