Известие

Collapse
No announcement yet.

няма ли край българската простотия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от wasp
    Първоначално публикувано от Mury
    П.С.Забелязал съм напоследък че жените са станали адски нагли,постоянно карат в затворени улици,минават на червено и т.н.
    Не е само жените, това не е до пол. Всичко е до култура, или по-скоро липсата на такава. Просто повече жени взеха да карат, затова забелязваш такива неща
    Абе , просто имам ли богат любовник значи съм хванала Мойсей за жезъла и всички са ми длъжни......

Мама ви да
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Хммм не подобава на модератор да държи такъв език -та съм те цензурирал леко.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Yon
        Първоначално публикувано от wasp
        П.С.Забелязал съм напоследък че жените са станали адски нагли,постоянно карат в затворени улици,минават на червено и т.н.
        Не е само жените, това не е до пол. Всичко е до култура, или по-скоро липсата на такава. Просто повече жени взеха да карат, затова забелязваш такива неща
        Абе , просто имам ли богат любовник значи съм хванала Мойсей за жезъла и всички са ми длъжни......

Мама ви да
        Те тва е истината,но се насират кат слезнеш от колата
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          Хммм не подобава на модератор да държи такъв език -та съм те цензурирал леко.
          Приема се!
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от bass
            На семинарията пък (Симеоновско и Яворов) идващите откъм гара Пионер закъм Софияленд вече масово се престрояват за ляв завой в лентата на насрещните. Там има и едни много техничарски дупки/шахти, та е баси мизерията като се прибирам вечер - за дупките ли да внимавам или за ненадейно изскачащите срещу мен от средата на дългата колона нетърпеливци...
            Те точно там преди няколко дни,се засилих срещу една путка заспала с един голф и спрях пред нея,а оная почна да ме псува и ми показва средни пръсти,слезнах а тя се заключи и подскочи на другата седалка,стана задръстване и хората се смееха яко накрая и наплюх прозореца и си тръгнах с мръсна газ

Напълно съм съглесен.
            Случка от вчера.
            Излизам на заден у най-голямата мъгла сутринта и се оглеждам и се ориентирам по фаровете. Минават две коли и аз тръгвам да излизам и изведнъж яко клаксон от който дори се стрснах щото беше 8 сутринта още спящ. Кога гледам една тъпа путка със сребърен авенсис и без фарове нещо ме храни отвътре. Познайте дали може да се види тази кола в тая мъгла. Продължава тя и аз я настигам да и кажа поне като ме псува толко много да вземе да си пусне фаровете, а тя не отваря прозореца и ми показва средни пръсти. Еб***и тъпата свиня.
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Re: няма ли край българската простотия

Първоначално публикувано от Alexanderbb
              Тази вечер 18,30 на околовръстното между Симеоново и Бистрица. Мъглата е толкова гъста че направо с нож да я режеш. Пъплиш едвам едвам следейки фаровете на колоната коли идваща от към Младост. И на 5 пъти за малко не се сблъскваш със "супер" шофьори които карат в твоето платно и изпреварват спрялата колона. Е може аз да съм нещо сбъркан и да не съм в час ама не разбирам какво арогантно, просто и надуто копеле трябва да си за да си позволиш да се държиш по този начин

Простотията край няма, това е вярно, но има край на такива неща, ако всички са нетърпими-тоест, ако му засвиркат, блокират го и така винаги.По този начин, когато някой направи глупост и скочат десет човека, но пак казвам - във всяка ситуация, ще се оправи и простотията.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

То верно не опира само до пол ама и до възраст явно не опира.
                Ето ви случка: Нощ, силен валеж, трилентов булевард дясната и средната ленти са пълни, аз съм в лявата щото логично ще завивам наляво. Успоредно на мен кара някъв чичка към 45 години с жената и детето си. Той избързва малко и когато задните му врати се изравняват с предния ми капак цъка мигача и веднага чупи рязко в ляво. От моя страна спирачки и клаксониране. На следващия светофар говорейки му на вие съсвем учтиво му искам обяснение защо иска да се самоубие точно с моята кола. Отговора беше "Ако си карал на запад - там е тъй" е кво да му кажеш на тоя. Като питах 'ами ако не бях аз, а некой камаз дето не може да спира екстремно и ти пречука детето - кво прайм', измърмори "ма аз дадох мигач" и потегли. Ей такива просто и да го счупиш от бой пак ще си кара "като на запад".
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

бе те и на Запад са си супер нагли понякога но пък са много по-добри шофери

Comment

Пожелавам му да го засече някой друг западняк. Поне лесно ще се уговорят кой е виновен.
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Не знам,аз откакто карах в Англия няколко месеца,начина на каране ми претърпя радикални промени
                      Сега съм нов човек на пътя,просто се иска култура и толеранс на пътя...те тва е.
                      Иначе тука всички ми се струват,че са взели първо ниво за камикадзета,добре,че не са завършили курса поне....
                      '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

А днес по Вазов на един светофар аз съм в най-лявата за направо лента (демек 2рата щото от ляво си е баш за налявао). И един Плевенски опел астра полуизгнил във средната лента ще тръгва ама пред него камион (тои и пред мене между другото 3 тъпи тира затворили всички ленти). Обаче понеже моя Тир тръгна по бързо и тоя мръсник почва да ме избутва най-нагло държа си аз на право ама кат видях че вече отива работата на "майстор" чукнах леко спирачките и после го настигам и какво да видя, гаден мръсен черен мазен циганин и си говори по ГСМа и ми се хили. От Афганистан насам не съм изпитвал такова силно желание да застрелям някой, просто имаше касмет че няма с какво. Ама после го топнах на ченгетата на караулката на Ботевградско точно срещу Маргела той нали е от ПЛЕВЕН ДАГЕ и нямаше от кде да мине просто го видях на огледалото как ченгетата го спряха.

Comment

но пък са много по-добри шофери
                          Бих казал че са по възпитани,но не и по-добри
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз затова обичам като съм с "баба"Нива,знаете ли как ми дават път,спазват предимството на дясностоящия,не ме засичат,не карат срещу мен и тн!И всичко това се дължи на това,че много добре знаят,че с тази "Нива" ми дреме дали ще ударят или аз тях,а и със сигурност тя ще има по малко щети при сблъсък!
                            Ето една случка и от мен:
                            С "нивата" пътувам към един приятел вечерта,стигам гара "Подуене" и там малко преди светофара пътя почва да блести,викам си тука е заледено и лекичко почвам да спирам!Спрял съм и чакам зелено за десен завой и изведнъж "бум" отзад,щеше да ми счупи врата!Обръщам се гледам едно новичко "Волво"С80 се наденало в мен и си казвам,тоя ми поломи джипката.Слизам гледам неговата и ме свива сърцето какво трябва да и е на мойта,на него преден фар чупен,броня,преден капак,калник леко смачкани,а на мен нищо!Казвам му,какво правиш бе колега,а той ми вика нямам спирачки!??!!?!Е,как нямаш бе,колата ти е чисто нова,му казвам аз,а той дай да ти дам 20лв и да си ходиме, на теб ти няма нищо!Според мен тоя беше пиян и не е видял,че е заледено!Ако не бързах толкова щях остана да дойде КАТ,защото "овцата" с него, му казва да не ми давал пари,защото нищо ми нямало,егати наглоста!
                            Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

Working...
                            X