Известие

Collapse
No announcement yet.

Тъжен ден за моята Алфичка :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тъжен ден за моята Алфичка :(

Днес както тъкмо си бях подгрял колата тръгвам за работа и на 200 метра от моя блок некадърен бакшиш изпуска завоя влиза в мойто платно аз се опитах да го избегна ама нещасника натисна спирачката и таксито като шейна се заби в мен и ме отнесе кам едно паркирало Клио та и него ометохме малко нещо нямам късмет тъкмо вече втори ден разхождах новите джанти
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

ужас колега, ама ти в това време наистина ли караш с летните гуми ???

човек ше се убиеш някъде, недей..... заеби ламарините, те се правят, ние да сме живи и здрави
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ами още несам търсил зимни че пък и сега като взех джантите нещо парите ми свършиха.Ами да ти кажа сичко става бакшиша като беше със зимни гуми пак си ме удари минало заминало важното е че сам добре и протокола е умен мисля скоро да има разплащане със някой застрахователи

Comment

аааааааааааааааааа УЖААСС.... чак ми стана жал
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

Яки джанти ! Нема голема разлика дали си със летни или зимни,в това време,говоря като няма сняг де.
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Да, докато няма сняг е по-добре да си с летни и това е простата истина...
            На зимната предимството и е
            Грайфер........ако има сняг!
            Мек материял за при под 7 градуса май......което като я загрееш си губи смисъла ..... освен ако има сняг (за да влезе в сила грайфера)
            абеее е факт-а е, че са го ударила кола със зимни......

Съжалявам колега... скорошно оправяне!!!
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
              Да, докато няма сняг е по-добре да си с летни и това е простата истина...
              На зимната предимството и е
              Грайфер........ако има сняг!
              Мек материял за при под 7 градуса май......което като я загрееш си губи смисъла ..... освен ако има сняг (за да влезе в сила грайфера)
              абеее е факт-а е, че са го ударила кола със зимни......

Съжалявам колега... скорошно оправяне!!!
              Така е,дано се управи колега скоро,по точно колежката (АЛфата).За радост на колегата нищо му няма !
              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

като ги гледам тия джанти на друга кола, и ми е толко неестествено ...

колега, като гледам имаш доста щети внимавай хубаво къде ще я правиш, да ти напаснат луфтове и прочие, че ще се хапеш от яд, от опит говоря
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

EEeee адаш адаш лоша работа е къръка. Дано се разминеш с малко щети
                  Fiat Punto 1.9 JTD
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                  sigpic

Comment

Кофти случка, колега. Мен днес един ме истресе отзад, така че чак предната кола нстиснах. Уж няма нищо счупено ама това е отвън.... кой знае какво е под задната броня.... та такова ни е ежедневието - не те видях вика....

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Абе какво става в тоя форум бе,от една седмица все лоши работи,един алфист си отиде на друг му откраднаха алфичката,други ги ударили
                      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                      BMW e39 facelift

Comment

Благодаря за добрите пожелания надявам се възможно в най-скоро време да сам я оправил ама май в неделя на срещата ще дойда със счупена кола ама нищо дано се саберат поне хора че още познавам много малко хора от форума

Comment

Дано ти платят добре,но за всеки случей да знаеш че ако не си намериш предна броня тази мога да ти я възстановя(но си събери всички парченца) за да ти излезе по-тънко

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Кофти и мене ме удариха преди вереме но беше смачкана само вратата и зех една от италианеца за 120 лева оборудвана и нямах грижи: ) ама тфойто е по кофти
                            Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Ужас.много много съжалявам за случилото се - дано да я оправиш по бързо.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                              X