В моята книжка, а след малко ще погледна и тази на 159...пише оди при дилъра да ти отрежат главата....опссс да ти сменят филтъра.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За нафтата в БГ....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от KGBВ моята книжка, а след малко ще погледна и тази на 159...пише оди при дилъра да ти отрежат главата....опссс да ти сменят филтъра.
ся ше ме караш да гледам мойта книжкаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от vegatta_156В мойта май пишеше да отвия датчика на филтара та да изтече водата и ........... Гас до ламарината (Нафта де)
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от vegatta_156В мойта май пишеше да отвия датчика на филтара та да изтече водата и ........... Гас до ламарината (Нафта де)Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...
Comment
-
Първоначално публикувано от properСърфъре защо така промени и името и писаното си???
ако искаш да я махаме темата кажи? ама сега еее
А имаше и полезно инфо вътре.....кво да те правим сега?2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
има правила, де се пита....
много скоро всички реклами в подписите ще изчезнат.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
И аз какво рекламирам, нещо май което не съществува...!!!
Стига се оглежда в тия печкиsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
Re: qq
Първоначално публикувано от elenkovПървоначално публикувано от netsurferеми преди да го изпише - около 150км с нафта от ЕКО ЕЛДА - една нова малка бензиностанциика, май квартала е Красна поляна или нещо от сорта, ама като загря не го пишеше и само онзи ден беше така - като пренощува на улицата, за първи път й беше
поздрави
@МИМ има си я на картата на Еко елда, ма явно има неква игра там98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Днес си сипах на Еко-Елда на което съм сипвал последните няколко години...това на бул.Европа (Люлин).
Като за начало, дизела мирише на дизел...не на някаква гадост или парфюм както е при Гиги...и той е зарадил на К.Величков.
Колата работи по-добре....разследването продължава...sigpic
Comment
-
Аз в 99% от случаите наливам на Еко-Елда на Вапцаров, и досега нямам никакви оплаквания. Нафтата им е перфектна.
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBДнес си сипах на Еко-Елда на което съм сипвал последните няколко години...това на бул.Европа (Люлин).
Като за начало, дизела мирише на дизел...не на някаква гадост или парфюм както е при Гиги...и той е зарадил на К.Величков.
Колата работи по-добре....разследването продължава...
Вчера по този повод си използвах точките от картата 300 (по 10ст.) точки и си заредих за 50 кинта, а платих 20.... поне да си използвам 30лв отстъпка.
Жалко излизаше изгодно..Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
За бензина не знам как е...но в нафтата им определно има нещо криво...утре продължават разследванията.sigpic
Comment
Comment