Известие

Collapse
No announcement yet.

За нафтата в БГ....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В моята книжка, а след малко ще погледна и тази на 159...пише оди при дилъра да ти отрежат главата....опссс да ти сменят филтъра.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
      В моята книжка, а след малко ще погледна и тази на 159...пише оди при дилъра да ти отрежат главата....опссс да ти сменят филтъра.
      eee

ся ше ме караш да гледам мойта книжка
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

В мойта май пишеше да отвия датчика на филтара та да изтече водата и ........... Гас до ламарината (Нафта де)
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от vegatta_156
          В мойта май пишеше да отвия датчика на филтара та да изтече водата и ........... Гас до ламарината (Нафта де)
          И при мен пише същото - отвива се някаква бурма отдолу на филтъра и се чака да потече чиста нафта. Ама лампичка за вода във филтъра няма.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko
            Първоначално публикувано от vegatta_156
            И при мен пише същото - отвива се някаква бурма отдолу на филтъра и се чака да потече чиста нафта. Ама лампичка за вода във филтъра няма.
            Е еееее аз пък си имам лампа даже и работи
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Сърфъре защо така промени и името и писаното си???
              ако искаш да я махаме темата кажи? ама сега еее
              А имаше и полезно инфо вътре.....кво да те правим сега?
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
                Сърфъре защо така промени и името и писаното си???
                ако искаш да я махаме темата кажи? ама сега еее
                А имаше и полезно инфо вътре.....кво да те правим сега?
                Това е предполагам щото нещо му обсъждаха подписа му че бил реклама (макар че пишеше безплатно публикуване или нещо от сорта) рекламира нещо безплатно което все пак не знам как са разтълкували модовете. Гледам в останалите форуми не са му правили забележка за това . тунинг.бг, ланча и т.н.т Може за това да се е изтрил
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

има правила, де се пита....

много скоро всички реклами в подписите ще изчезнат.
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

има правила, де се пита....

много скоро всички реклами в подписите ще изчезнат.
                    ем тогава почни с твоя подпис и тои си чиста проба реклама не се ли усещате че прекалявате не знам ..........ми то всеки втори е престъпник в тоя форум по вашата логика

Comment

И аз какво рекламирам, нещо май което не съществува...!!!

Стига се оглежда в тия печки
                      sigpic

Comment

Re: qq

Първоначално публикувано от elenkov
                        Първоначално публикувано от netsurfer
                        еми преди да го изпише - около 150км с нафта от ЕКО ЕЛДА - една нова малка бензиностанциика, май квартала е Красна поляна или нещо от сорта, ама като загря не го пишеше и само онзи ден беше така - като пренощува на улицата, за първи път й беше
                        бензиностанцията на Константин Величков .. срещу двореца на децата ли ? За нея ли говориш ? Попринцип Еко Елда са единствените в БГ който внасят Дизелово гориво ЕВРО 5 .. но явно и там почват циганиите ..

поздрави
                        Аз заради тая на К. Величков направих ревизия на главата.....

@МИМ има си я на картата на Еко елда, ма явно има неква игра там
                        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Днес си сипах на Еко-Елда на което съм сипвал последните няколко години...това на бул.Европа (Люлин).

Като за начало, дизела мирише на дизел...не на някаква гадост или парфюм както е при Гиги...и той е зарадил на К.Величков.

Колата работи по-добре....разследването продължава...
                          sigpic

Comment

Аз в 99% от случаите наливам на Еко-Елда на Вапцаров, и досега нямам никакви оплаквания. Нафтата им е перфектна.
                            Volvo XC90 D5 '06
                            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Днес си сипах на Еко-Елда на което съм сипвал последните няколко години...това на бул.Европа (Люлин).

Като за начало, дизела мирише на дизел...не на някаква гадост или парфюм както е при Гиги...и той е зарадил на К.Величков.

Колата работи по-добре....разследването продължава...
                              Мдааа ще зема временно да не зареждам на К.Величков до изясняване.
                              Вчера по този повод си използвах точките от картата 300 (по 10ст.) точки и си заредих за 50 кинта, а платих 20.... поне да си използвам 30лв отстъпка.
                              Жалко излизаше изгодно..
                              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

За бензина не знам как е...но в нафтата им определно има нещо криво...утре продължават разследванията.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X