Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте вече си имате нов потребител...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте вече си имате нов потребител...

Здравейте пичове аз съм нов регнах се вчера и съм фен на по спортните алфи то си личи от ника ми, прочетох правилата и ще се опитвам да ги спазвам стриктно.
    elektro в Tuning.bg форума

Re: Здравейте вече си имате нов потребител...

Първоначално публикувано от 147 GTA
    Здравейте пичове аз съм нов регнах се вчера и съм фен на по спортните алфи то си личи от ника ми, прочетох правилата и ще се опитвам да ги спазвам стриктно.
    надявам се ника ти да отговаря на това което караш и да те видим на следващите срещи
    ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Re: Здравейте вече си имате нов потребител...

[quote=hf hpe]
      Първоначално публикувано от "147 GTA":2fbd1vg4
      надявам се ника ти да отговаря на това което караш и да те видим на следващите срещи[/quote:2fbd1vg4]

Това със сигурност е уникален автомобил имайки предвид някой филмчета които съм гледал за него!!!
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Абе определено като гледам местожителството на пича не кара тази кола така че оставете го да си е фен Важното е да е готин Очакваме те и на срещите и във форума с квато и кола да си
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
          Абе определено като гледам местожителството на пича не кара тази кола така че оставете го да си е фен Важното е да е готин Очакваме те и на срещите и във форума с квато и кола да си
          Проблема е че нямам нито книшка нито кола.
          elektro в Tuning.bg форума

Comment

Нищо това не е проблем можеш да идваш на срещите и без кола па се некой ще те вози
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

То и аз съм без кола и без книжка ама иначе съм идвал на 3 срещи ако не се лъжа.
              Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
              Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
              Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

Working...
              X