Известие

Collapse
No announcement yet.

Духа ми откъм аспуха :):):)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Духа ми откъм аспуха :):):)

не е ли гот да ти се спука генерацията под скоростния лост и да греее наоколо.... кат отвориш вратата и да влиза топло..... и кат си до колата топло... абе въобще ко имаше и печка кът на 166 да духа топло много топло щеше да е.....

п.с. абе исках да я пусна тая тема заради конкурса ша черпя модовете, не се сърдете

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Re: Духа ми откъм аспуха

Първоначално публикувано от ne0
    не е ли гот да ти се спука генерацията под скоростния лост и да греее наоколо.... кат отвориш вратата и да влиза топло..... и кат си до колата топло... абе въобще ко имаше и печка кът на 166 да духа топло много топло щеше да е.....

п.с. абе исках да я пусна тая тема заради конкурса ша черпя модовете, не се сърдете
    Ей, момченце, внимавай в картинката, да не духне под опашката
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

и ти ли бачкаш по тва време... ех дано и аз човек стана..... къ бате Иван....... ама ти си имаш печка и знаеш най добре кво е гот да ти духа изотдолу

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

само да не се отметнеш после за черпенето!
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
          само да не се отметнеш после за черпенето!
          Бургас 63 барел има да носи от 1 месец ... КЪДЕ Е РАКИЯТА НЕНО ??
          Виж Алфата ...

Comment

Working...
          X