Известие

Collapse
No announcement yet.

и аз да се похваля :) с Ferrari Driving Shoes на PUMA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз сам голям любител на Puma и имам доста чивтове на марката.Според мен фераритата както и другите има и Puma на BMW има и на Renault според мен са ужасно мангалски само и единствено от ферари колекцията са хубави първите които излезнаха.Иначе със здраве да си ги носиш и нищо лично
    Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
    Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
    Mercedes Benz A170 CDI FL '01
    Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

имаш доста радикални изказвания
      Alfa156 Against All

Comment

В Сащ бяха към 90долара ако не се лъжа....и си викам айде в някой друг град ще ги видя и взема да не ги мъкна от тук...май бях някъде около Лас Вегас...и айде така и се прецаках...останах само с модела на Адидас...от двете маратонки тази на Пума определено е по-добрата.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от botsos
          Първоначално публикувано от pr_00f
          А колко коня вдигат като караш с тях
          Мани тва колко коня вдигат! Кажи с колко качват разхода!
          оооо гаранция вдигат разхода радват ме да си ги скъсаш от носене
          Lexus Is200
          Honda CBR 600 F4i

Comment

Ха-ха И аз съм с Пума-Ферари червени. Но моите определно са по-яки Да им се кефиш дъъъълго време
            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Честито и със здраве да си ги носиш. Най-важното е теб да те кефят!
              П.П. За всички, които "не ги кефят", "мангалски са", "имам старите, ама новите...", " моите са по-яки"... и все в тоя тон!
              Нещо май не сте разбрали- колежката си ги е взела за подарък, а не за вас и няма нужда да се държите като деца.
              В тая държава всички сме по-по-най!

П.П.П. Не се засягайте много, де!
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Re: qq

Първоначално публикувано от elenkov
                не се обиждай на мен лично петата не ми харесва .. иначе са модерни

поздрави
                еми петата може да не ти харесва, но е страшно удобна за шофиране, то си пише - for fast drivers ONLY

btw и на мен са ми от щатите, брат ми който живее там искаше да ми направи подарък driving shoes, но ме остави, аз да си избера дизайна. струват 160 $.
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

струват 160 $

Не искам да ти пълня темата с още глупости, ама....
                  Това НЕ Е ВЯРНО точно на 20.11.07 се върнах от САЩ по точно Чикаго(маика ми живее там както и аз самия съм живял около 3-4 месеца там)
                  Маратонките в Щатите са по-евтини от тука и както всеки път като и ходя на гости на маика ми си купувам и нови маратонки и специялно гледах тоя модел на ферари както и още един които не съм виждал тука с надпис Фелипе Маса на него, та и двата бяха 100$ и толкова са били винаги в Щатите на миналото ми ходене Март месец тъкмо бяха излезнали и пак си бяха толкова-нито повече нито по-малко!А и друго в момента сигурно вече са паднали защото в четвъртък беше Thanks giving day(деня на благодарноста)и веднага след него на Black Friday(черния петък)започват ЗВЕРСКИТЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Каквато и да е цената,важното е че ти харесават,да си ги носиш със здраве ! и Да ги пръснеш от носене,може и 10$ да са но са хубави.
                    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                    EX`146 2.0 16v TS

Comment

единствено адидас има т истинка обувка с карбонова основа наречена АДИДАС РЕЙСЪР и адидас си е адидас..... Григор и Петко КГБ да потвърдят

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
                        струват 160 $

Това НЕ Е ВЯРНО точно на 20.11.07 се върнах от САЩ по точно Чикаго(маика ми живее там както и аз самия съм живял около 3-4 месеца там)
                        Маратонките в Щатите са по-евтини от тука и както всеки път като и ходя на гости на маика ми си купувам и нови маратонки и специялно гледах тоя модел на ферари както и още един които не съм виждал тука с надпис Фелипе Маса на него, та и двата бяха 100$ и толкова са били винаги в Щатите на миналото ми ходене Март месец тъкмо бяха излезнали и пак си бяха толкова-нито повече нито по-малко!А и друго в момента сигурно вече са паднали защото в четвъртък беше Thanks giving day(деня на благодарноста)и веднага след него на Black Friday(черния петък)започват ЗВЕРСКИТЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ!
                        лично бях в магазина на Puma когато бяха купени, тогава беше такава цената (имам ги от няколко месеца). Btw това е мъжкия модел, който е малко по-скъп. Дамския май беше 90$, но не ми беше много удобен, изглеждаше малко по-различно.
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

много са готяни да си ги носиш със здраве, и да не ти качват разхода прекалено много
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                            единствено адидас има т истинка обувка с карбонова основа наречена АДИДАС РЕЙСЪР и адидас си е адидас..... Григор и Петко КГБ да потвърдят
                            А тея адидаски,колко пари са,рацеро.
                            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                            EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                              струват 160 $

лично бях в магазина на Puma когато бяха купени, тогава беше такава цената (имам ги от няколко месеца). Btw това е мъжкия модел, който е малко по-скъп. Дамския май беше 90$, но не ми беше много удобен, изглеждаше малко по-различно.
                              Мога да изпиша още 1000 думи ама не ми се спори.Аз си знам че съм прав.Но важното е да си ги харесваш и да си ги носиш със здраве

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                                струват 160 $

............................ЗВЕРСКИТЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ![/b]
                                Мога да изпиша още 1000 думи ама не ми се спори.Аз си знам че съм прав.Но важното е да си ги харесваш и да си ги носиш със здраве
                                ок, може би за сега си прав, но аз мога да ти покажа касовата бележка от магазина на Пума в Чикаго......

Comment

Working...
                                X