Известие

Collapse
No announcement yet.

и аз да се похваля :) с Ferrari Driving Shoes на PUMA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз да добавя ,то се е видяло...
    В магазина на Пума,Англия, бяха 50 паунда,но ти дават яко намаление при няколко закупени чифта ,
    Маратонката е яка,за драйвинг супер,но тая емблема на Ферари ме подсеща за съгражданите ми в отсрещната мааала
    '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

Re: qq

Първоначално публикувано от lyuli
      Първоначално публикувано от cassillas
      струват 160 $

Не искам да ти пълня темата с още глупости, ама....
      Това НЕ Е ВЯРНО точно на 20.11.07 се върнах от САЩ по точно Чикаго(маика ми живее там както и аз самия съм живял около 3-4 месеца там)
      ............................ЗВЕРСКИТЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ![/b]
      лично бях в магазина на Puma когато бяха купени, тогава беше такава цената (имам ги от няколко месеца). Btw това е мъжкия модел, който е малко по-скъп. Дамския май беше 90$, но не ми беше много удобен, изглеждаше малко по-различно.
      Мога да изпиша още 1000 думи ама не ми се спори.Аз си знам че съм прав.Но важното е да си ги харесваш и да си ги носиш със здраве
      ок, може би за сега си прав, но аз мога да ти покажа касовата бележка от магазина на Пума в Чикаго......
      мисля че имаме победител
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
        струват 160 $

Не искам да ти пълня темата с още глупости, ама....
        Това НЕ Е ВЯРНО точно на 20.11.07 се върнах от САЩ по точно Чикаго(маика ми живее там както и аз самия съм живял около 3-4 месеца там)
        ............................ЗВЕРСКИТЕ КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ![/b]
        лично бях в магазина на Puma когато бяха купени, тогава беше такава цената (имам ги от няколко месеца). Btw това е мъжкия модел, който е малко по-скъп. Дамския май беше 90$, но не ми беше много удобен, изглеждаше малко по-различно.
        Мога да изпиша още 1000 думи ама не ми се спори.Аз си знам че съм прав.Но важното е да си ги харесваш и да си ги носиш със здраве
        ок, може би за сега си прав, но аз мога да ти покажа касовата бележка от магазина на Пума в Чикаго......
        мисля че имаме победител
        Стига си наливал масло в огъня, ама хаиде нека покаже бележката и ако наисъина е така ще се извиня.Но съм напълно обеден че в САЩ нама маратонки пума по-скъпи от 110$.Ходил съм в около 10-12 мола и незнам още колко магазина за обувки в Чикаго и НИКЪДЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ПУМИ ЗА 160$!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

[......................quote
          Стига си наливал масло в огъня, ама хаиде нека покаже бележката и ако наисъина е така ще се извиня.Но съм напълно обеден че в САЩ нама маратонки пума по-скъпи от 110$.Ходил съм в около 10-12 мола и незнам още колко магазина за обувки в Чикаго и НИКЪДЕ НЕ СЪМ ВИДЯЛ ПУМИ ЗА 160$!
          ок, като я намеря, но това не беше THE POINT, а факта, че тия обувки са наиситна много удобни за шофиране, а мен ме кефят и като дизайн
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

сега вече имам и дънки Алфа Ромео
            Несериозна си колко искаш
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Един приятел си купи от китай - в някакъв шоуруум на ферари - същите, само че бели ... и пишеше "For fast drivers only" - за това го карам да ми ги продаде, но не иска С тоя VW Sharan 1.3 TD(I) къде отива ?
              Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
              Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                сега вече имам и дънки Алфа Ромео
                Несериозна си колко искаш
                виновна съм, но много укъснях и за това не се обадих, изобщо не съм спирала на връщане........... next time
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

a сега вече имам и дънки АЛФА РОМЕО

Comment

А,честито със здраве да ги носиш.Няма такова удоволствие да слезна от Алфата и да извадя сака на Алфа Ромео
                    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
                    X