Известие

Collapse
No announcement yet.

Кум съм!!! - Помагайте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кум съм!!! - Помагайте

Колеги в събота ще съм кум.Ако има вече хора с опит може да споделят някоя тънкост
    А и проблем с речта има - не ми се иска да е от кли6етата-хумор трябва да има.
    Абе всякакви съвети приемам
    AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex

Почерпваш се добре преди всички ритуали /ама така, че да не ти личи/ и си ти
    Fiat Punto 1.9 JTD
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    sigpic

Comment

Поверпи се както каза Киро,ама не чак толкова,все пак да не станем за смях.
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Нали знаеш... даже ако младоженеца и булката не оползотворят пълноценно първата брачна вечер, то за кума и кумата е задължително да се изпраскат!

Ето едно предложение, което може да вмъкнеш в речта - вземи няколко бутилки (или по-скоро малки патрончета) с алкохол по техен вкус, и им намери място в някоя симпатична кошничка. Като изнасяш речта си поднеси кошничката като подарък и им кажи, че всяка от бутилките е наречена за даден повод (даже може да им го напишеш на някоя картичка, че да не забравят). Да кажем едната бутилка ще е за 10 годишнината, другата ще е за първото бебе и за каквото друго се сетиш. Веднъж видях подобно нещо на една сватба и ми хареса много, но беше изпипано и изглеждаше доста оригинално.

П.П: Наречи една бутилка и за развода.

П.П.П: Намери си някоя яка кума и и разкажи за традицията.

П.П.П.П: Научи се да играеш ръченица, че ще трябва или да танцуваш здравата, или да цакаш яко кеш за кокошката.

Comment

много добра идея,браво браво !

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

разкажи някоя история за младоженеца от детството дети сичи ще се съдерат да се хилят а на него ще му се свършат нюансите на червеното докато се черви

а за ръченицата и за кумата са си се истини :P
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Брато идеите са добри, ама наистина научи некви народни танци и хора, че скоро бях на сватба и много зор видях, а ти все пак си кум!!!

ПС: Нека всичко, което правиш, колкото и да си спекан, да ти иде от сърцето - това е най-важното!
              1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
              1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
              2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Пий куме пий тебе ти е ред...
                ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                BMW e39 facelift

Comment

На отиване за ритуалната зала задължително трябва да ти се прияде нещо и да ги накараш да спрете някъде (на по-оживено, Пикадили примерно) и да слязат да ти купят. Алкохола в порядъчно големи количества е задължителен и е предпоставка за приятно и безпроблемно протичане на събитието.
                  Fiat Tempra 1.6 '91

Comment

абе може и да не е ръченица, но поне право хоро тр. да се научиш да играеш............
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

future 166 owner как ще си сложиш такъв аватар, бе колега

Без предпоставки към флейм, плс!!!
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Re: Кум съм!!! - Помагайте

Първоначално публикувано от castello
                        Колеги в събота ще съм кум.Ако има вече хора с опит може да споделят някоя тънкост
                        А и проблем с речта има - не ми се иска да е от кли6етата-хумор трябва да има.
                        Абе всякакви съвети приемам
                        пишеш в гоогала "кум-реч" и ще намериш какви ли не речи и базици за младоженците
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp
                        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak
                          О за почерпката ще се справя, само ще гледам да е в границите на правия вървеж
                          А по въпроса за хората ходих ве4е 2 пъти да репетирам

Мерси на всички за сега, ще разправям...
                          AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex

Comment

Първоначално публикувано от castello
                            Първоначално публикувано от Alfamaniak
                            О за почерпката ще се справя, само ще гледам да е в границите на правия вървеж
                            А по въпроса за хората ходих ве4е 2 пъти да репетирам

Мерси на всички за сега, ще разправям...
                            И като ходи,научи ли се на хората и полека с пиенето.

П.с Разкажи как е минало Че е интересно

EX`146 2.0 TD
                            EX`146 2.0 16v TS

Comment

Имам реч за кума и кумата,ей сега ще ги потърся,все пак със сватби се занимавам,дано помогна
                              Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
                              Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
                              Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
                              Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Working...
                              X