If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз днес ходих и отидох само заради автомобилите на изложението.
И познайте какво?! Влизам и гледам нареща ми някакви яхти, хеликопер и тем подобни. И след това виждам Ferrari Scaglietti, след това се дивя на болида на Ferrrari и Lamborghini Murcielago Roadster и случайно виждам едно нещо, което не сам очаквал изобщо. Alfa Romeo 2000 GTV. Е това беше невероятно изживяване. Дори успях да се кача в Алфата. Нямам думи. Не просто повярваите ми отидох на изжобенето заради Mustang-a на Giugaro и Aston Martin 2020, но по-голямата част от времето ми бе за Alfa Romeo GTV 2000.
Но само като седнах в тази кола. Не нямам думи. Волан от дърво (с три спици които влизат навътре, скоростен лост на мястото, което трябва да е, нищо ненужно. само PURE DRIVING).
Това е! Мога много да говоря, но то с думи не се описва.
Аз днес ходих и отидох само заради авотмобилите на изложението.
И познаите какво?! Влизам и гледам нареща ми някакви яхти, хеликопер и тем подобни. И след това виждам Ferrari Scaglietti, след това се дивя на болида на Ferrrari и Lamborghini Murcielago Roadster и случайно виждам едно нещо, което не сам очаквал изобщо. Alfa Romeo 2000 GTV. Е това беше невероятно изживяване. Дори успях да се кача в Алфата. Нямам думи. Не просто повярваите ми отидох на изжобенето заради Mustang-a на Giugaro и Aston Martin 2020, но по-голямата част от времето ми бе за Alfa Romeo GTV 2000.
Но само като седнах в тази кола. Не нямам думи. Волан от дарво ( с три спици които влизат навътре, скоростен лост на мястото, кото трябва да е, нищо ненужно. само PURE DRIVING).
Това е! Мога много да говоря, но то с думи не се описва.
Е прати някоя сниска, ако си направил!
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
Aми входа е 20 защото целта не е масовост.
Ама разгледахме, опитахме едни скъпи вискита.АЗ ,Пандо и Киро
Оранжевата Алфа е на един комшия - същия който показа и ретро алфата на Италфест 2005 (червената) той има тази оранжевата ,една бяла и една червена -все такива и все перфектно рестаяврирани.
Снимки не сме правили.
А поедна запалка си взехме - метална Марлборо (ферари) -щанда до болида от Ф1
Чудя се дали това червеното кабрио не беше печелило наградата за най-добър ретро автомобил на ИталФест2005
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
въпреки това дървото там сигурно струва повече от цялата мебелировка на твойта, мойта и на бойко борисов къщатата [/quote:2a27i5ka]За къщата на Бойко Борисов мога да те уверя, че грешиш
Comment