Известие

Collapse
No announcement yet.

модел на количка?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• модел на количка?

Преди в едно списание бях гледал че се продава субаро импреза - макет с истински бензинов двигател - някой може ли да ми каже сайт или магазин някаде из родината, където мога да си купя такава
    мерси предварително
    Аlfa Romeo 156 1,8 TS
    Fiat Bravo - 1,6
    Hyundai i20 - 1,2

Виж в и-бей има оферти има много яки интегралета Иначе доското в на фиат форума имаше някаква подобна реклама
    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

http://www.kyosho.com/eng/

http://kyosho-bg.com/

Второто е бългаския магазин.

П.П. И после да се похвалиш какво си взел. В топлите дни съм виждал да карат такива в паркинга на Метро .

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

аз честно казано си търся нисан 350з
        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
        Fiat Bravo - 1,6
        Hyundai i20 - 1,2

Comment

Погледни в луксозните магазини за играчки. Там има автомобилчета с бензинови двигатели и скорости.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

И мен много ме кефят тея колички ама за свесна такава трябва да се бръкне човек към 1000лв!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

В комплекта са включени още, щипка за палене, ключ за свещи и гуми, тубичка за зареждане.
              Баси, какви неща правят хората. Стана ми интересно под микроскоп ли се сменяват тия свещи, как става...
              75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
              155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
              FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
              Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

http://www.rcmodeli.com/
                Много са яки
                Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

бе какво разправяте ... с бензинови двигатели
                  тия колички работят на съвсем различни горива и принцип от бензиновите - те са си направо дизели Тази, която до скоро карах (на един приятел е) я караме на нитрометанол (15,30,45% азот са трите вида горива, които имаме - в България до колкото знам продават и 10% даже) ... Голям кеф е - просто удоволствието е неузнаваемо, но понеже бяхме оставили малко луфт между двигателя и предавателната зъбчатка към вала, на който е спирачката, който предава и мощността към предните и задните гуми - тази зъбчатка се изяде ... сега не можем да караме RedOne-а ... части много трудно намираме, защото количката е стар модел ... сега ще ги поръчваме по каталог - всички ремъци + зъбчатката ... + оригинално купе, защото това липсва тук ... на границата се е изгубило ... мога да пусна снимки и клипове, но това нещо на 50 метра мисля, че ще издуха повечето коли въпросната количка вдига около 100-110 км/ч (измерена с колата на брата на момчето, чиято е количката) ... но когато е била с купе в швейцария ... понеже купето е мнооого аеродинамично, а без него колата е доста неустойчива като вдигне (по моя преценка) 40-50 км/ч... без скорости е, но има такива с по 2 скорости ... да не казвам ако дадеш малко повече газ при старта колко пъти се завърта преди да успееш да пуснеш газта един приятел смята да си ПРАВИ такава количка, ще видим какво ще излезе, но все още не е решил дали ще е с някой 5-7,5 кубиков двг или с електродвигател (понеже той като мен се занимава с електроника много и сега учи в ТУ-Варна, та ще е по-лесно ... понеже има RC хеликоптер - ще ползва неговата апаратура ) - ако ще си избираш количка - много внимавай - първо се замисли за какво ще я ползваш (ясно - за кеф, ама) - дали смяташ да дрифтираш с нея, дали смяташ да я караш по скоростни писти и т н ... вече спокойно можеш да си купиш такава количка за 400-500 лв и то добра ...аз смятах да се разделя с 300 лв за една мнооого добра втора ръка, но блаупункта надделя - алтернативна цена (тц тц ... тая икономика ми се отразява много зле ) сега се замислих, понеже имам много и мощни електромотори вкъщи дали да не си измайсторя и аз една с основа 3мм ламарина и купе от стъклопласт, но това няма да е скоро, че само електроника и математика са ми в главата, че дано от догодина съм и аз софиянец (ТУ)

Edit:
                  Първоначално публикувано от TRENDi
                  В комплекта са включени още, щипка за палене, ключ за свещи и гуми, тубичка за зареждане.
                  Баси, какви неща правят хората. Стана ми интересно под микроскоп ли се сменяват тия свещи, как става...
                  Свещта е една и е отгоре на двигателя (може би виждаш дупката - дълбоко е самата свещ) ... тя е подгревателна и се използва само при паленето на моделчето, като върху нея се слага захранване ... Като запали се маха и готово ... паленето става с принудително завъртане на маховика
                  Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                  Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

Working...
                  X