Известие

Collapse
No announcement yet.

На косъм още един фен да си отиде...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На косъм още един фен да си отиде...

катастрофата е станала на 01.12.07г към 2:00 нощес, тъмно синя алфа ромео 145 с центъра на гр.Враца бива засечена от таксиметров шофьор и за да избегне челният удар в таксито се залепя за стълб, Момчето ми е приател карал е без колан с около 100км/ч чупи с глава предното стъкло и е откаран в спешният център, Вмомента няма опасност за животът му но е в хирургия под наблюдение

КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО И СПАЗВАЙТЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА, ТОВА МОЖЕ ДА СПАСИ НЕЧИЙ ЖИВОТ

Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Добре, че е живо момчете ейййй..... ужас
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Лоша работа,все пак ако беше с колан мисля,че положението щеше да е по добре
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Абе хора накъде все бързате. Ние си знаем че всички сме "най-добрите" шофьори ама да имаме и по едно наум за по-неспособните наоколо не е никак зле
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Леле аз не напразно почнах да мразя бакшишите :@ мойто поне беше леко без телесни повреди ама все пак .Дано се оправи момчето и тоя бакшиш на шиша
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Tо хубаво бакшишите виновни за всичко, но ако караше с 50, а не със 100, едва ли щяха да се развият така нещата. Засичане - добре, но таксиджията явно не е преценил скоростта на алфаджията и дистанцията моментално е била съкратена. Така че медалът си има и обратна страна. А за липсата на колан... какво да говорим повече. Нашенецът-шофьор е категория "потенциален (само)убиец". Защо?
            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
              Tо хубаво бакшишите виновни за всичко, но ако караше с 50, а не със 100, едва ли щяха да се развият така нещата. Засичане - добре, но таксиджията явно не е преценил скоростта на алфаджията и дистанцията моментално е била съкратена. Така че медалът си има и обратна страна. А за липсата на колан... какво да говорим повече. Нашенецът-шофьор е категория "потенциален (само)убиец". Защо?
              много вярно... глупаво е постъпил... 70% вината е негова
              Lexus Is200
              Honda CBR 600 F4i

Comment

Момчето да се оправя бързо....и от тук на там с колан!!!
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                  На мен ми е навик Аз дето бях най големия филмаджия и дето колан не слагах ..... От 2 години пропуск нямам (почти)
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

яя

Първоначално публикувано от Neokill
                    Първоначално публикувано от KGB
                    На мен ми е навик Аз дето бях най големия филмаджия и дето колан не слагах ..... От 2 години пропуск нямам (почти)

Аз не слагам колан от пуста газария .. ама от пуста газария .. може да си умреш като Гунди на Витиня .. ПС ! Сега .. още преди да се кача .. си го слагам близо 1 година ..

поздрави

! Момчето да се оправя бързо
                    Диети и отслабване
                    www.elenkov.net

Comment

Дано да се оправи момчето, позвате колана на никого нищо няма да му стане ако постави колана.Аз лично си го поставям едно за да давам пример на останалите водачи и най-вече за да не ме дразни червената лампа на таблото
                      Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
                      The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Толкова съм свикнал с колана, че ако не го сложа имам чувството че ще падна от колата.
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
                          Толкова съм свикнал с колана, че ако не го сложа имам чувството че ще падна от колата.
                          И аз съм същия.
                          Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                          Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
                            Един бакшиш вчера ме засече на входа на една бензиностанция и оттук насетне в професионално отношение положението му няма да бъде много розово
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от niki-25
                              ...... и най-вече за да не ме дразни червената лампа на таблото
                              Много дразни тая лампа,ама добре че е тя иначе....
                              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
                              X