Известие

Collapse
No announcement yet.

На косъм още един фен да си отиде...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз също не го слагам в града-пречи ми или само на места където има мобилна намеса на КАТ, но извън градско ми е първата работа,
    ТА ПРЕДЛАГАМ НА АДМИНИТЕ ДА ЗАКЛЮЧАТ ТЕМАТА, СТИГА ТОЛКОС СПАМ
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red
      Първоначално публикувано от lyuli
      на мен ми пречи колана. сега намерих компромисно решение и си го слагам под мишницата, обаче куките ми казаха, че най-много да ме пререже, ако не дай си боже, стане нещо. Тъпи са тия колани, аз не мога да карам с тях.....
      а иначе дано мом4ето се оправи бързо. И мен са ме засичали бакшиши много често, но реакциите ми са ме спасявали от краш...... то верно си зависи от скоростта.....
      Колежке, моля ти се, недей да си причиняваш такива работи. Така сложен колана може само да ти навреди..Сега, разбираме, че не е много гот, ама се свиква. Мен едно време не можеха да ме накарат да си сложа колан, ама сега не тръгвам без да се закопчая. Като навик си става и ще те спаси, ако се наложи..Пък и 50 лева нямам излишни да ги давам на куките, не знам за останалите
      еми сори за спам-а обаче на мен колана ми издира врата, какво да направя като кожата ми е толкова чувствителна. опитвала съм се да свикна, но не ства - после съм с рани. а така под мишницата е ок.
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Аз имам книжка от 17 години вече...и до преди 10 години съм го слагал колана не съвсем редовно по ред глупави детски причини.....

Преди 10 години много близък мой приятел го удариха с не повече от 30-40км/ч наистина, но предното стъкло се оказа сменяно и секурит, а не там 3 пластово и той удари стъклото с глава....то се пръсна (на неравномерни прашинки и остри парчета) и му наряза лицето.....лицето се оправи....но той си загуби едното око (100% не вижда), а с другото вижда 20-30% само.....10 операции има...аз лично съм го придружавал на 2-3 до Белгия.....

от този ден та до ден днешен никога...ама никога не съм карал без колан!!!!!

И като видя някоое дупе без колан ми иде да му..... той щом за себе си не милее, какво остава да пази другите на пътя.....
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
          И като видя някоое дупе без колан ми иде да му..... той щом за себе си не милее, какво остава да пази другите на пътя.....
          Адски си прав
          И на мен ми е писнало от хора, които нехаят за себе си, а после се чудим, защо трябва да се прокрадваме по улиците, за да не ни отнесе някой....
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
          Alfa Romeo 90 2.0 '87
          sigpic

Comment

еми сори за спам-а обаче на мен колана ми издира врата, какво да направя като кожата ми е толкова чувствителна. опитвала съм се да свикна, но не ства - после съм с рани. а така под мишницата е ок.
            сещам се за няколко решения
            1. много ти е високо колана - там където се хваща за колоната между вратите и вместо върху рамото ти идва на врата
            2. има едни плюшени джиджавки, които се слагат на колана, те са мекички, няма да ти дере, разни играчки са
            3. да си направиш плюшена джиджавка не играчка, ама такава дето да си те кефи, като калъфче на колана
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
              сещам се за няколко решения
              1. много ти е високо колана - там където се хваща за колоната между вратите и вместо върху рамото ти идва на врата
              2. има едни плюшени джиджавки, които се слагат на колана, те са мекички, няма да ти дере, разни играчки са
              3. да си направиш плюшена джиджавка не играчка, ама такава дето да си те кефи, като калъфче на колана
              имам такива, но не ми помагат особено, както и да е, като е под мишницата поне не могат да ме глобят, че нали сега пазя точката
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

не е до глобата, а до сигурност, все пак темата е за това
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim
                  не е до глобата, а до сигурност, все пак темата е за това
                  абсолютно си права, + че възд. възглавници не се задействат, ако не е поставен колан.....

Comment

Working...
                  X