Известие

Collapse
No announcement yet.

АКТ ОБЖАЛВАНЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За да се обжалва наказателното постановление, то трябва да е с глоба над 50лв., както може би знаете
    Аз лично съм ходил на дело 4 / четири / пъти и във всички случаи съм печелил
    За да се докаже в съда, че в 17:57ч. някой физически е бил на различно от мястото на рашунето място, то е нужно да има свидетел, който да потвърди това, а ако са няколко и при това колеги - победата е 99% сигурна
    Много е важно обаче да се знае, какво би могло да бъде разминаването в часовниците на работно място и радара
    В съда можеш да изискаш абсолютно всички налични доказателства по случая, а именно запис от видокамери на които се виждаш ти и колата ти, можеш да призовеш като свидетел и човека (може би портиер, не знам) на който си върнал картата си при напускане на сградата, колеги с които сте говорили ходейки към паркинга и т.н., и т.н.... все хора, които да заявят в съда "бяхме заедно по това време и той не може да е бил на мястото на нарушението" или "да, аз го видях по това време и той не може да е бил на мястото на нарушението"
    Освен това, е задължително да заведеш поне един човек (който явно вече трябва да бъде измислен от някъде), който да каже, че е пътувал с теб в колата, но на него задължително му пресъздай ситуацията и в най-малките подробности с абсолютно всеки детайл, за да не се издъни в съда
    Ще бъде добре, ако ти е направила впечатление някаква особеност около полицаите, която твоя "спътник" да спомене за да изглежда абсолютно достоверно присъствието му на мястото на нарушението
    Самото дело се завежда, след подаване на жалба от твоя страна, в 7 / седем / дневен срок от получаване на наказателното постановление на гишето в КАТ
    НЕ ти препоръчвам да ходиш сам на делото, в смисъл - без адвокат
    Има специфични неща, като обръщения към съдията и тълкувание на закони, членове, алинеи и точки, с които няма как да се справиш сам
    Нещо друго ако те интересува - питай
    Успех
    sigpic

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17463

кой от двама колеги е късметията - този с акта или този в реанимацията.
      Не мога да разбера, в едната тема говорите колко е лошо да се кара с висока скорост, а в другата да атакуваме запетайките по акта, за да ни се размине. Да де ама стълбовете са неподвижни и там не се разминава.
      Last edited by aav; d.m.y г., 18:29.

Comment

Нали тук става въпрос за неправомерно съставен акт, с данни на радара от друго МПС или не съм разбрал правилно?!
        sigpic

Comment

Значи на мене ми писаха акт на моито си шосе -Ботевградското преди разклона за летището.Радара ме засече точно с 80 км.Акта беше - 100 лв и аз чинно си го платих.Ако беше 81 или 82 км - 100лв и 1 месец без книжка.Така ,че ако имаш шанс - обжалвай.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Аз се съмнявам че са ме изпържили

Спирали са ме доста пъти - 5-6. И винаги са се "кумили" и "чупели пръсти" а сега сержант еди кой си, документите ако обичате, спирам Ви за превишена скорост и елате с мен да Ви напише колегата акта ..
            Не претендирам за абсолютна точност, но и дума не можеше да става за плащане

След като усмислях ситуацията до 3 часа (не ме хващаше сън). Ми хрумна,спомних си Времето на съставяне 17.57 и 18 и нещо пишеше на радара като време в момента на писането на акта. И през ноща се усетих че по това време съм в офиса и имам и доказателства - карта за достъп, колеги, камери от Бпарка ..
            Не съм твърдял че съм карал с 50, може и към 80 да е било - ускорявах след каране с 60, но в никакъв случай не е било 17:57, поне 18:25. А това значи, че са засекли някой преди мен, платил си е и аз съм го отнесъл.
            Аз поне друго логично обяснение нямам - това са 30 мин разлика, не 3 мин. Абсурд да им е толкова грешен часовника
            ALFA 156 1.9JTD '98
            ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Днес ми написаха акт на кръстовището на Г.МДимитров и бул.Симеоновско шосе(там вече са ме спирали и си имам едно на ум - тогава си платих като поп и ми взеха точки).
              Значи движа се по Г.М.Димитров и правя десен завой по Симеоновксо.Пред мен се движеше тир който също прави десен завой.
              В акта пише,че "навлиза и преминава на червен сигнал на светофарната уредба" - което заклевам се е пълна лъжа.
              Тира се изнасяше бавно и най-вероятно съм се изнесъл от кръстовището на червено.
              В кръстовището съм навлязъл на зелено или най-много на жълто.
              Имам трима свидетели с мен който могат да потвърдят това.
              Написах също възражения в акта.
              Смятам да подам и възражение в кат - според вас имам ли шанс да докажа че съм прав?
              Едно уточнение - полицаите нямаха пряка видимост към секцията на моят светофар - гледаха на база другият
              Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

Преди десетина дни и аз си го отнесох Сгащиха ме на Крайречния булевард за превишена - движех се с около 75км/ч. Нямах възражения , въпреки че се движехме няколко коли, а спряха само мен. Все пак си бях виновна
                А на теб ,колега желая успех с обжалването.

Alfa Romeo146 1.6TS '99

Comment

Обжалвай... никва аванта На мен също ми писаха акт за превишена скорост, но нещо май са го оплескали Писали са, че са ме засекли с някакво си устройство TFR1, а такова май не съществува. Аз само чакам постановлението и ги вкарвам веднага в съда. За сега само ми го удължиха акта. Защо ли
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                    ....... За сега само ми го удължиха акта. Защо ли
                    Щото уважаемия г-н Новаков е много зает човек и не може да смогне да накаже в срок всички лоши момченца и момиченца
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                      Първоначално публикувано от Nasko_77
                      ....... За сега само ми го удължиха акта. Защо ли
                      Щото уважаемия г-н Новаков е много зает човек и не може да смогне да накаже в срок всички лоши момченца и момиченца
                      А с какво ли толкова е зает уважаемия г-н Новаков
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                      X