Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво се случва, когато спрете да пушите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако почнете и спорта може да се реши проблема с килограмите...поне до някъде
    http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
      лесно е да спреш цигарите

вече 5 пъти съм ги спирал - по-лесно нема
      тва ти го е казал Марк Твен, признай си (може би бъркам дали е той верно)

Само 8 часа след като сте изгасили последната си цигара:
      • Нивото на щама на бяс в кръвта се повишава до ненормалното
      • Започват да ти скърцат зъбите като се замислиш "радостно", че вече няма да пушиш повече

Само 24 часа след като сте изгасили последната си цигара:
      • Шансовете за атака над склад на БТ се увеличават
      Само 48 часа след като сте изгасили последната си цигара:
      • Усещането за вкус и мирис си спомнят с носталгия за аромата и вкуса на Арда Качак
      Само 72 часа след като сте изгасили последната си цигара:
      • Дишането става по-тежко
      • Работата на белия дроб се повишава с 30%, завладян от абстиненция се опитва да поеме колкото се може повече газове от Икаруси и Вартбурзи
      От 1 до 9 месеца след като сте изгасили последната си цигара:
      • Палите отново цигара, омотават ви се краката, сядате на цимента като пияна маймуна и от следващия ден, в продължение на години, се чудите как отново да ги откажете
      по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Аз па не съм спирал да кадя от 8-9 години,и никога не съм пробвал да спирам
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

[quote=sa6o_roman]
          Първоначално публикувано от "Stoyan Georgiev":2tdhc1yw
          лесно е да спреш цигарите

вече 5 пъти съм ги спирал - по-лесно нема
          тва ти го е казал Марк Твен, признай си (може би бъркам дали е той верно)

Само 8 часа след като сте изгасили последната си цигара:
          • Нивото на щама на бяс в кръвта се повишава до ненормалното
          • Започват да ти скърцат зъбите като се замислиш "радостно", че вече няма да пушиш повече

Само 24 часа след като сте изгасили последната си цигара:
          • Шансовете за атака над склад на БТ се увеличават
          Само 48 часа след като сте изгасили последната си цигара:
          • Усещането за вкус и мирис си спомнят с носталгия за аромата и вкуса на Арда Качак
          Само 72 часа след като сте изгасили последната си цигара:
          • Дишането става по-тежко
          • Работата на белия дроб се повишава с 30%, завладян от абстиненция се опитва да поеме колкото се може повече газове от Икаруси и Вартбурзи
          От 1 до 9 месеца след като сте изгасили последната си цигара:
          • Палите отново цигара, омотават ви се краката, сядате на цимента като пияна маймуна и от следващия ден, в продължение на години, се чудите как отново да ги откажете[/quote:2tdhc1yw]

При мен е така
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Не пуших сума време , сега пак .... Много се дразня, защото си спомням как се чуствах като не пушех - ЖИВ.А сега няма никой....Но ще се отказват, поне при мен е сигурно.
            настояща - BMW 3er
            ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
            ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Цигари се отказват тихомълком кажеш ли на някой, че ги отказваш или да се заричаш смятай че си ги зачаткал пак. Съвет от отказал се на 27,09,1998г - тогава 18годишен със 6г стаж пак се хваля
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз си пуша по 1-3 цигари на ден в номинален режим и в редки случаи скачам моментно до към 10-ина, но иначе пак си идвам на 'равновесните' 1-3 на ден. За момента нямам намерение да ги спирам.
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                  Аз си пуша по 1-3 цигари на ден в номинален режим и в редки случаи скачам моментно до към 10-ина, но иначе пак си идвам на 'равновесните' 1-3 на ден. За момента нямам намерение да ги спирам.
                  колега и аз съм така, през деня я запаля я не, обикновено след хапване
                  паля, и чат пат, обикновено съботите че са ми по за разпускане пуша по
                  10 тина може и повече цигарки.
                  alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
                  Honda Hr-v 4x4 1.6

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                    Аз мога дори да не запаля нито една 1-2 дни, но в повечето случай дори имам цигари в себе си. Обаче седна ли на маса или отида нещо на забава и наваксвам...
                    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Аз си припушвам стабилно няколко пъти съм опитвал да ги спирам ама не става просто.Особено на дълъг път не е ли си то да запалиш цигарка не става.Или като седнеш на хапване и пииване просто не знам какви нерви трябва да имаш че да не запалиш.А иначе 1 ден след гасенето на последната от мен изпушена цигара започвам да гледам страшно, скачам много на бои, бакшишите започват да ме дразнат значителн повече отколкото обикновено.2 дена след гаснето на последната цигара вече съм неудържим, въобще не се чуствам по добре както казват всички отивам на някои НОН-СТОП една кътия червено марлборо и всичко се връща към нормалното.
                      BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
                      ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
                      BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

смешно ама факт

завиждам на пичовете дет пушат само по 2-3 на ден. хем им е сладко хем не се троват толко
                        поздрави
                        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

аз съм се мачила няколко пъти да ги спирам и вреда само на себе си и околните най вече, ставам кълбо от нерви. Затова сега си пуша като коминче, но ми е спокойно, а и това с килограмите много ме плаши. Ако някой ми каже начин да ги откажа без нерви и дигане на килограми никога няма да ги погледна повече!!!
                          FIAT Stilo; Mazda 3 sport

Comment

спираш цигарите с достатачно воля качваш няколко килограма почваш да нервничиш, след определено време ще се успокоиш и ще си влезеш във форма и си с един порок по-малко всичко е до желание...
                            Lexus Is200
                            Honda CBR 600 F4i

Comment

Working...
                            X