Известие

Collapse
No announcement yet.

info за динамиката на цените на петрола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• info за динамиката на цените на петрола

Цената на петрола с нов спад въпреки новините от ОПЕК
    06.12.2007 09:55

Цената на суровия петрол регистрира трето поредно дневно понижение на борсата в Ню Йорк и падна до шестседмично дъно заради опасенията, че забавянето на световния икономически растеж ще доведе до спад в търсенето на суровината, съобщи Bloomberg.
    ................

http://www.investor.bg/?id=57946
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Урааааа.
    Ще продължим да си караме "Ламите" без да се тревожим за бензина....
    ХАХАХАХАХАХАХА
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

Цената на петрола понякога не се отразява "толкова" много на крайната цена.....да се молим долара да си седи така слаб е по-добре....че върне ли се нагоре.....ше скочат цените

Миналата година на 50$ барел (на половина от преди 10 дена 95-98$)....на бензиностанцията цената беше само 10-15% по-ниска от сега...

Но е добре и той да пада де ... освен долара
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
        Цената на петрола понякога не се отразява "толкова" много на крайната цена.....да се молим долара да си седи така слаб е по-добре....че върне ли се нагоре.....ше скочат цените

Миналата година на 50$ барел (на половина от преди 10 дена 95-98$)....на бензиностанцията цената беше само 10-15% по-ниска от сега...

У нас обаче каквото и да става, обикновено не се отразява благоприятно на падането на цените, иначе всяко изменение нагоре веднага бива отразено, немедлено
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Проблема е че акциза на горивата ще се вдига и държавата пак ще ни го нацепва!!! Ей туй ме е яд- държава мащеха!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от proper

цената на петрола се отразява само на цената на нафтата явно
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Абе тия наще като говорят ,че ще дигат акциза заради европски норми - как тогава ще ми обяснят ,че в гърция горивата са на същите цени като нашите (нали те отговарят на нивото на акциза за ЕС)
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Бе то е ясно,че ако се покачат цените на суровия петрол или долара се вдигне веднага ще скочат цените на бензина тук. Естествено при обратните явления цените не падат. Относно акциза - мисля,че е редно да се организираме и да направим един мирен протест пред парламента. Ние от КАРБ естесвено имаме право да водим мирния процес като се има предвид колко ни харчат колите
                Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

http://www.investor.bg/?id=58010

Лукойл понижи цените на евродизела и газьола
                  07.12.2007 11:55

Лукойл България понижи крайните заводски цени на някои горива във връзка с динамиката на пазарната конюнктура на петролните продукти, съобщиха от компанията.

Евродизелът поевтинява с 1,32 на сто и 1000 литра от горивото вече ще се продават за 1878 лв.

Цената на газьола се понижава с 1,42 на сто до 1833,60 лв./1000 л.

Промените са в сила от 7 часа на 7 декември.
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от emilio
                    Относно акциза - мисля,че е редно да се организираме и да направим един мирен протест пред парламента. Ние от КАРБ естесвено имаме право да водим мирния процес като се има предвид колко ни харчат колите
                    Аз съм за протеста бил той мирен или не толкова, макар, че не вярвам да стане нещо.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

...Ние от КАРБ естесвено имаме право да водим мирния процес като се има предвид колко ни харчат колите
                      Ти може да си купуваш все по-големи бензинови двигатели, ама има и хора от КАРБ, дето карат дизели бе
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Derry
                        Относно акциза - мисля,че е редно да се организираме и да направим един мирен протест пред парламента. Ние от КАРБ естесвено имаме право да водим мирния процес като се има предвид колко ни харчат колите
                        Аз съм за протеста бил той мирен или не толкова, макар, че не вярвам да стане нещо.
                        И аз съм за протест срещу новия акциз на горивата който ще ни резне главите след Нова година. Особенно като знам как тези пари потъват в партийни куфари за нови къщурки из Бояна и мерцедеси

Comment

Първоначално публикувано от viliivanov
                          Първоначално публикувано от Derry
                          И аз съм за протест срещу новия акциз на горивата който ще ни резне главите след Нова година. Особенно като знам как тези пари потъват в партийни куфари за нови къщурки из Бояна и мерцедеси
                          Гласувам ЗА!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

хахаха
                            протести
                            деца

акциза се определя от ЕС не от наще кауни
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

10.12.2007 09:17
                              Седмицата започна с нов спад в цената на петрола

Цената на суровия петрол започна седмицата с понижение в резултат на спекулациите, че забавянето в ръста на американската икономика и увеличаващите се цени на суровината може да доведат до ограничаване на търсенето.
                              ...........
                              http://www.investor.bg/?id=58047

Comment

Working...
                              X