If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В нашата мила родина се подвизава 19г. шофьор, хванат 125 пъти да кара без книжка за по-малко от три год. Актовете са на стойност 116 хил.лв. Е неам думи...честно Инфото е от новините по нова тв
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
В нашата мила родина се подвизава 19г. шофьор, хванат 125 пъти да кара без книжка за по-малко от три год. Актовете са на стойност 116 хил.лв. Е неам думи...честно Инфото е от новините по нова тв
не можах да ги гледам .. но ти ми изби зъбите с казаното ..
Аз ги гледах няма такъв ФИЛММММ това може да стане само в Б-я...Веднага трябва да ни вкарат в гинес рекордите
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Абеее, дупеее, тия очила що не ги ползваш?!
На "Раковска" те освирих и осветках, и пак не разбра, какво се случва
аз на мутрите внимание не даам иначе у Бургас треа да съм много внимателен
Гадна мутра
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Тоя е висша форма непукист и карък... мн изтръпнал младеж
Има хора с 10 години шофъорски стаж не са ги спирали повече от 20-тина пъти... и на всичкото отдолу е ударил големия джакпот
опит с Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 Twin Spark
Ама тва момче ме утрепа за 3 години 125 пъти ,а представете си и колко пъти е успял да бутне некой лев .
Тоя е много голям кърък и непукист направо ме разби.
Ами за затвора си е реално погледнато- дължи 116000 лв.. ако някой дължи толкова на банка и не може да ги върне дали няма да го опандизят, а? Ама понеже ги дължи на държавата и сигурно има някоя и друга връзка и си кара момчето
Comment