Известие

Collapse
No announcement yet.

"Най-горещата" кола според Playboy

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не ги пренебрегвам, но някак това се губи в останалата никак не славна (за съжаление) история. Не са виновни те, че са ги национализирали и после овчарите от Мерцедес и ФВ са си играли на дай ми на ти Пък и не всеки може да се похвали със служител като Енцо Ферари
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Я па сам Сашу Роман и сам шеф на фирма за извозване буклук с къруци. Най добрте ми служители са Енцу клошара и коня Фирари. Найш къф е бесен, скача на 2 крака и те яри

мноо ме дразнят ферари и ламборджини! само алфа и мазарати (от мен да мине за мацератиту) !!!!

бтв базовия мотор на порше 924 е 2.0 на Ауди случват се секви щуротии
      по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

"Sa6ko s romana" - начи викаш Енцо Ферари и Феручио Ламборгини са никакви а??? А бе ти как се чувстваш, нещо настинка, темепратура да имаш? Е**хти и малоумното изказване, просто по-добре не коментирай без да си запознат с историята на тези марки И кво викаш, иначе Мазерати те кефят, а Ферари не, а И я ми кажи като "просветен" каква е технолочината разлика м/у Ферари и Мазерати и къде се произвеждат 2/3 от Мазерати-тата в наши дни Лелелеле колко мъка има по тоя свят

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
          Aм за спорната история малко може да се поспори :P първите куатрота се израчкали конкуренцията в рали шампионатите преди 20-25 годинки :P

а пък и ауди имат успехи в прототипните серии и т.н. :P

верно, че им липсва "pedigree"-то на ламбо, ама така да ги пренебрегваш е малко строго :P
          Ти на тва история ли му викаш, 1-2 години лидер и след това убит в миг от италианския кениф Ланча (която и до ден днешен остава с недостижимите 6 пореднититли

Относно Ламбо самия Феручо си е поставил няколко условия още със създаването на идеалният GT
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от sa6o_roman
            Я па сам Сашу Роман и сам шеф на фирма за извозване буклук с къруци. Най добрте ми служители са Енцу клошара и коня Фирари. Найш къф е бесен, скача на 2 крака и те яри

мноо ме дразнят ферари и ламборджини! само алфа и мазарати (от мен да мине за мацератиту) !!!!

бтв базовия мотор на порше 924 е 2.0 на Ауди случват се секви щуротии
            Ти имаш ли си идея що за автомобил е Ферари или Ламборгини, или познанията ти се простират само до Голф 2 ???

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman
              А след толкова история Поrше излезе с истински спортист...направо ми се реве Porsche 911 GT3 RS
              Некое сериозно Порше ше ми препоръчаш ли, ма да е атмосферка, че да видим как се вадят коне без сушоари

Comment

Tie, извинявай че обидих дядовците ти, не знаех че са ти толкова близки, че да ги браниш така То и алфа е преработен фиат, ама фиатите ги псувате. а кво ще кажеш по въпроса че 8C copetizione не само че е с всичко paste-нато от ферари, ами самия интериор е с дизайн присъщ за ферари. за ваше съжаление не съм зациклил само на една марка и имам познания за повечето марки повече от някои от вас. говоря за марки, не за механика поддръжка ала бала.

говорех за разликата като концепция или модел или както щете го неречете м/у ферари и мазерати. иначе знам за срамния факт че сичко италианско е под една шапка и мазерати са с двигателите на ферари. на коя марка да се кефа аз си решавам. ае пъсс

Comment

Bobi_33 пише по 3 поредни мнения. 3 пъти дневно и джитка с Алфа 33
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Сашо с романа, кой псува ФИАТ в тоя форум ? Покажи ми един човек, който да има против 500, ама един човек само ????? Или да има против есе есе ? Много добре знаем, че има преработени ФИАТ-ове на Алфи, но какво лошо има в това ? Ланча Делта също е ФИАТ и какво от това ?
                    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                      Много добре знаем, че има преработени ФИАТ-ове на Алфи, но какво лошо има в това ? Ланча Делта също е ФИАТ и какво от това ?
                      няма лошо ест.. все пак виждате че 1.8 на фиат 131 коня не е нищо в сравнение с варианта на същия двг при алфа, т.е. въпреки еднакви платформи ала бала и тн. и фиат и алфа и ланча и мазерати и ламбо и фарари са си савсем различни марки. Просто пичовете поставиха вапроса за компетентността ми относно италианските и въобще всички автомобили.

иначе не ми се рови, но в много теми се изказват иронични или шеговити подмятания към фиат. даже и лично съм чувал думи като "италиански кенеф" на вас си ви е позволено де, то и аз си псувам мойта кола.

а първия ми пост, да спомена за бавноразвиващите се, си е чист хумор

Поздрави, Насо

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
                        Bobi_33 пише по 3 поредни мнения. 3 пъти дневно и джитка с Алфа 33
                        Плашиш ме калега, да не работиш за ЦРУ или КГБ

Comment

представи си ако караше 166?!?
                          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от vladu
                            представи си ако караше 166?!?
                            Или пък Сааб 9000 ........

Comment

От какво е "paste"-нато 8C Competizone-то??? Ти въобще наясно ли си на чия база е изградена, в кой завод се произвежда и в кой сервизи ще се поддържа и обслужва тази кола
                              Колега Naso, кой Фиат е преработен на Алфа Не е ли точно обратното (поне в повечето случаи де)
                              Аз лично съм последния човек който ще се откаже от марката Фиат , от Ник-а ми предполагам че си личи - в момента карам кола от тази марка и съотношението: цена/качества/динамика ме удовлетоворяват на 100%

P.S. Никой не ти подлага знанията под въпрос Проблема е че е меко казано "смешно" да определяш създателите на автомобилната история (и то написали я със златни букви) като Енцо Ферари, братята Мазерати или Феручио Ламборгини и др. (да не изброявам че пропускам много велики хора) че едва ли не не са постигнали нищо и колите им не струват Най-малкото е неуважително и несериозно твърдението ти колега

Comment

Пич сори, не съм казал директно Енцо Ферари е кон или клошар, просто се пошегувах. Нали ги знаеш етносите как си кращават децата, кучетата, козите..

фераритата съм ги признал, гледах и филма наскоро по бтв, ма не се радвам щот примерно секи като питаш (особенно дечицата) коя ти е любимата кола казват ферари. Или относно Ф1 - сички са за ферари, а кат питаш някои от тях нз кой е пилот ама иначе са върлите фенове братче хах
                                поздрави!!

Comment

Working...
                                X