Известие

Collapse
No announcement yet.

Автомобила, който ви направи най-голямо впечатление?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Автомобила, който ви направи най-голямо впечатление?

Добавка към заглавието - и който сте карали! За мен това е Е-класата на Мерцедес 2007г с двигател 320CDI - просто ми хареса зверски, 230км ги лепнах за нула време и вътре е адското спокойствие а за въздушното окачване нямам думи - никакво накланяне при всякакви маневри, а седемстепенната авт. кутия 7G-TRONIC мале, мале Цената е 100хилки - много съм въодушевен, ама не чак толкова . . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Алфа Ромео 146 Ти
    Виж Алфата ...

Comment

Brera & CL (377 коня). с тия двата всички останали са като дървета...... невероятно изживяване е да ги караш. CL-а съм го карала повече, невероятно е.............
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Исо, да ти кажа, точно това въздушно окачване, при това на S-класа, яко друса и така усеща дупките, че направо не ми се вярваше, като седнах за първи път
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku

Исо, да ти кажа, точно това въздушно окачване, при това на S-класа, яко друса и така усеща дупките, че направо не ми се вярваше, като седнах за първи път
          Kuku, то си има настройки - sport, comfort и какво още беше.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от isoiso

Kuku, то си има настройки - sport, comfort и какво още беше.
            определено, явно си карал в спорт режим.... в комфорт нищо такова не се усеща...
            btw сега отивам на един евент на Балкан Стар, с AMG машини, до довечера може да имам нови най-впелатляващи автомобили
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Вие ме изкарахте неандерталец
              Не искам да споря, имам си мнение по въпроса, може и да съм по претенциозен - не веднъж съм карал, още повече съм се возил, мои приятели също и всички сме на едно мнение, както и собствениците - въздушното окачване не е особено голям плюс
              Не случайно от W140 насам, няма Мерцедес, който да вози по същия начин...
              sigpic

Comment

аз най-мн съм впечатлен от срещата ми с празидентската охрана(едни купенца),чийто номера се превъртат като у "джеимс бонд"
                върва си покрай президентството и една с периферията гледам нещо се премета-загледах се,то номерата на марджаните...
                иначе цивилната кола,която най-мн ми напълни душата е мурси кабрио

Comment

Alfa Romeo 155 Q4,Lancia Dedra 2.0 turbo,Alfa Romeo 75,Alfa Romeo Giulietta 2.0...а също и някои от немците като Mercedes ML500 '07,Bmw 745D,Audi A8 4.2
                  ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                  BMW e39 facelift

Comment

Вие ме изкарахте неандерталец
                    Не искам да споря, имам си мнение по въпроса, може и да съм по претенциозен - не веднъж съм карал, още повече съм се возил, мои приятели също и всички сме на едно мнение, както и собствениците - въздушното окачване не е особено голям плюс
                    Не случайно от W140 насам, няма Мерцедес, който да вози по същия начин...
                    Kuku, просто навремето под "возия" се разбираше тежкарското заклащане на голямото прасе по дупките Ама сега с тия скорости просто няма как да се правят такива окачвания, щото като се заклатиш в завоя със 150 . . . мале, мале
                    sigpic

Comment

Засега номер едно ми e CL63AMG

Comment

аз бих бил доволен и на едно мазерати куатропорте .... скромно сред тея мечоци...
                        Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                        ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                          Къде си го карал това
                          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                            Къде си го карал това
                            В съня си можеби шот все пак има само 2-3 таквиз в Софето,а мейби на селце
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                              Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                              Къде си го карал това
                              В съня си можеби шот все пак има само 2-3 таквиз в Софето,а мейби на селце

За какво,така винаги реагираш може да е карал,но просто ми напрваи впечетление и исках да попитам Много знаеш все кой кво е правил...
                              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
                              X