Известие

Collapse
No announcement yet.

Автомобила, който ви направи най-голямо впечатление?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SFINKS
    Засега номер едно ми e CL63AMG
    днеска на event-a на БалканСтар имаше CLS 63AMG, но не можах да се докопам...... карах само GL 320, което е все едно рейс да караш.....

имаше и ML 63, леле какъв звук вади туй чудо...................
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Porsche Cayenne Turbo S .... V8 Biturbo - летящата камионетка има невероятен звук а вървежа е... имам чувстовото че започва да върви от 100 нагоре и на всичкото от долу спирачките са умопобъркващи (ако случайно си забравил да си сложиш колана при натискането на спирачката независимо от скороста биваш катапултиран към спортно ориентираните уреди на таблото..)
      Мисля че няма да забравя 6-ти Януари 2007 - първото (надявам се не и последно ) сядане за волана на Porsche
      опит с Fiat Coupe 1,8 & Alfa Romeo 156 2,0 Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от Intrepid
        Porsche Cayenne Turbo S .... V8 Biturbo - летящата камионетка има невероятен звук а вървежа е... имам чувстовото че започва да върви от 100 нагоре и на всичкото от долу спирачките са умопобъркващи (ако случайно си забравил да си сложиш колана при натискането на спирачката независимо от скороста биваш катапултиран към спортно ориентираните уреди на таблото..)
        Мисля че няма да забравя 6-ти Януари 2007 - първото (надявам се не и последно ) сядане за волана на Porsche
        Дано колега да не е последното ! Колкото може повече да са.
        Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
        EX`146 2.0 16v TS

Comment

хахаха , CL63AMG го карах още лятото , със софийска регистрация е защото в Пловдивскиа КАТ нямаше толкова еднакви цифри но го кара човек от Пловдив който има в гаража още 3 други AMG та .
          Купи я от изложението лятото съвсем официално от Балкан Стар в кеш

Повече няма да коментирам
          (Мури ти си карай на сън каквото искаш)

Comment

Видя ли,че може и да е карал,винаги коментирате преди да се изказали хората
            Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

Мен най-много ме впечатли едно "Неонче" SRT-4 с чип,по-голям кулер, спортна изпускателна система и сменян блоу-оф клапан и седалки от Вайпър .
              Та това животно какъв звук и вървене вадешее....
              За първи път карах кола, на която 1-ва и 2-ра са и прекалено къси
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Уточнявам, не съм карал, а надали и някога ще се кача на това нещо.
                Автомобила, който ми е легнал на сърцето е Порше Карера ГТ. Ама съм скромен Даже тези от Топ Гииър не можаха да намерят думи да го нахвалят.
                Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

От суперспорта - няма как да не е 8C Competizione,с което Алфа мина на много по-високо ниво.
                  Иначе Mercedes CLS 320 CDI, която за мен е перфектната луксозна кола,
                  не твърде голяма като С-класата и вдъхваща много респект,и особено подобренията в окачването/комфорта/сигурността през 2007 и отстраняване на малкото дефекти при 4матик скоростната кутия.
                  настояща - BMW 3er
                  ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                  ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                    Засега номер едно ми e CL63AMG
                    днеска на event-a на БалканСтар имаше CLS 63AMG, но не можах да се докопам...... карах само GL 320, което е все едно рейс да караш.....

имаше и ML 63, леле какъв звук вади туй чудо...................
                    И аз го карах тоя GL 420CDI. Много се изкефих. Тоя камион е прекален откъдето и да го погледнеш, но е страшно забавен и върви дееба и немския добитък. Направо е просташки почти по американски. Както казва Джеръми: " GL ме притеснява. Няма как да не си помисля, че немците се превъоръжават."
                    Иначе карах наскоро и то съвсем малко едно R8 - мнооооого драматичен автомобил...
                    Алфа е диагноза
                    Аlfa 147 JTDm
                    Alfa GTV Extreme
                    Alfa 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Да коментирам ли?

www.facebook.com/workshox

Comment

хахаха , CL63AMG го карах още лятото , със софийска регистрация е защото в Пловдивскиа КАТ нямаше толкова еднакви цифри но го кара човек от Пловдив който има в гаража още 3 други AMG та .

незнам за мерца ама аз съм държал в ръцете си управлението на
                        МИГ 29 ЮБ с два двигатела РД 33 турбовитлови

да коментирам ли

специални благодарности на О.З. Полковник Н. Николов

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0

незнам за мерца ама аз съм държал в ръцете си управлението на
                          МИГ 29 ЮБ с два двигатела РД 33 турбовитлови

да коментирам ли

специални благодарности на О.З. Полковник Н. Николов
                          Турбовитлови са ти парашутните гащи. Как не те е срам да обиждаш МИГ-а, че бил турбовитлов бре.

Турбовитлов ще викаш на ИЛ-18
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

баси ша са намерим феновете на самолетите....
                            брат Сфинкса е приятелче пробвам го да видя ко ша каже ся е модерно турбото по колите....

RD 33-ката си е турбовитлов

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз в тая тема нема кво да пиша, знаете колко съм претръпнал на разни бигачки.

Иначе доста ме впечатли е тоя адски просташки автомобил, само един ден го карах, но е незабравимо преживяване.

Твачка също много ме изкефи като вървеж

А това е една идеално балансирана кола за всеки ден

И тва не е лошо, ама като стана на 65 години

Иначе, една от най-драйверските коли за мен е тва - е нема такъв кеф, да знаете

Volvo XC90 D5 '06
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Това горе не е ли на Митко Evolution-а?

Иначе срам за теб, че казваш на Ролса кола...това е всеки втори ден под нас и определено за мен това е гавра с цялото останало автомобилостроене. Не знам какво трябва да карам, за да не се изплаша като видя този компактен автомобил срещу мен...

PS Най-интересното е, че охраната на човека, който си хапва в ресторанта под нас го чака около 2 часа на запален двигател...де да знам. може да има проблем с паленето
                                www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
                                X