Известие

Collapse
No announcement yet.

Автомобила, който ви направи най-голямо впечатление?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote="ne0"] баси ша са намерим феновете на самолетите....
    брат Сфинкса е приятелче пробвам го да видя ко ша каже ся е модерно турбото по колите....

хубаво че пробваш ма тоя път направо настъпа мотиката как се казва , верно че няма откъде да знеш че баща ми беше военен - 10 години главен механник на МИГ 29 , летището в Равнец ..
    А на МИГ а сам се качвал много пъти преди ти да вземеш книжка

най-интересното е да се качиш отгоре на МИГ а ..., изглежа голям колкото тенис игрище . Или да присъстваш на пълен тест -форсаж на двигателите когато самолета е на земята ( самолета се връзва с кабели да не мърда и се форсират двигателите ) няма такъв звук , земята трепери ..още доста впечатления от МИГ а имам ма не е такава темата .

Comment

Пинко,пак ни засрамваш,ти "нищо" почти неси карал..Пфф Горкичкия
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
        Пинко,пак ни засрамваш,ти "нищо" почти неси карал..Пфф Горкичкия
        Да бе пинко ти да не си замествал в "Top gear" водещия
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

merc brabus s-classe

те такоа жувотну никъди ни сти виждъли! щеше ме оглуши са v12-ката само незнам къде ги събира сичките тез цилиндри!
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
            Първоначално публикувано от ne0
            баси ша са намерим феновете на самолетите....
            брат Сфинкса е приятелче пробвам го да видя ко ша каже ся е модерно турбото по колите....

хубаво че пробваш ма тоя път направо настъпа мотиката как се казва , верно че няма откъде да знеш че баща ми беше военен - 10 години главен механник на МИГ 29 , летището в Равнец ..
            А на МИГ а сам се качвал много пъти преди ти да вземеш книжка

най-интересното е да се качиш отгоре на МИГ а ..., изглежа голям колкото тенис игрище . Или да присъстваш на пълен тест -форсаж на двигателите когато самолета е на земята ( самолета се връзва с кабели да не мърда и се форсират двигателите ) няма такъв звук , земята трепери ..още доста впечатления от МИГ а имам ма не е такава темата .
            да ама това аз вече ко знам.... питай баща ти за Николай от наземния контрол.... преди 12 години

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Малий ти си ебати разветката , ние роднини накрая ще излезем с тебе ...

Comment

Съъъвсем малко извън темата, но Пинко този Ролс не е ли да се возиш на задната седалка, а не да го караш, че и фуражка нямаш на снимката
                sigpic
                Alfa Romeo 156 2.4JTD
                Mazda CX-5

Comment

А най-якото на ролса е че има чадър в задната врата да претрепеш щофьора ако кара като гъз
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

и чадъра е със посребрена дръжка...
                    бтв:вече има дропхед в българия,забелязан е по улиците на РВ

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                      Това горе не е ли на Митко Evolution-а?

Иначе срам за теб, че казваш на Ролса кола...това е всеки втори ден под нас и определено за мен това е гавра с цялото останало автомобилостроене. Не знам какво трябва да карам, за да не се изплаша като видя този компактен автомобил срещу мен...

PS Най-интересното е, че охраната на човека, който си хапва в ресторанта под нас го чака около 2 часа на запален двигател...де да знам. може да има проблем с паленето
                      и пред нас до моя гараж седи едно такова

мечтания ми гараж е толкова близо - има няма 2 сантиметра от от сегашния ми гараж, но и същевременно толкова далеч - едни 800к евро

Comment

Яко!! И аз съм снимал разни брички из Бургас:
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

~netsurfer колега,дано ти имам съседния гараж скоро
                          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Re: Автомобила, който ви направи най-голямо впечатление?

Първоначално публикувано от isoiso
                            Добавка към заглавието - и който сте карали! За мен това е Е-класата на Мерцедес 2007г с двигател 320CDI - просто ми хареса зверски, 230км ги лепнах за нула време и вътре е адското спокойствие а за въздушното окачване нямам думи - никакво накланяне при всякакви маневри, а седемстепенната авт. кутия 7G-TRONIC мале, мале Цената е 100хилки - много съм въодушевен, ама не чак толкова . . .
                            И аз имах възможност да карам такъв скоро. Просто невероятен комфорт.

Comment

Хора,напраоо ме разбихте всичките!От де ги намерехте тез коли и самолети да ги карате.Чувствам се зле,като знам че съм карал само Ауди А3,БМВ 3 и още некви таралясници на некви приятели и Ланчата Делта Интеграле,Темпрата и Тоурана на баща ми.
                              А вие кви извънземни коли сте карали.

П.С. АААА бре забраих да спомена Форд Мустанг, е те тва е кола!
                              145, 1.6 I.E. Boxer
                              Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                              Subaru Legacy 2.5

Comment

В далечната 1987г съм виждал Aston Martin Bulldog.Сега ако го видиш,ще помислиш,че е е другопланетно превозно средство
                                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                                X