If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
със сигурност е по-добро от сяко ХТЦ според мен....2-3 така излетяха към коша, че не искам да ги чувам... няма такива бъгави машини.
Тва говорим ако се ползва ПДА-то както си трябва с яко натоварване за работа......иначе ако е само за гъзария си е ок...
От ГПС-а не очаквай чудеса.....но на ETEN специално са от читавите според мен...сравнявани на "живо" не по книга.
Уж са модерни, а още повечето модели са с под 500 мегахерца процесор......не мога да ги разбера.... аз имах преди 2 години първия с ГПС тел. и беше с 530mhz и разликата във видеото е видима/драматична.... Камерите на всички ПДА са пълен боклук за съжаление....
Важното е да си го харесваш....ще преживееш косурите ако ги има
Освен qwerty клавиатурата, не виждам какво друго може да те накара да предпочетеш НТС-то За камерите Пропър вече каза и аз споделям мнението. qwerty си е сериозен плюс, ако реално ти се налага да ползваш.
Иначе теглото и резолюцията екрана на Етен удрят в земята яко TyTn II. Само не знам как стои въпросът с 3-рд парти приложенията за тази резолюция , но дори и да не вървят коретно някои от тях, то това ще се поправи в най-кратки срокове
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Не знам какво не ви кефят Кютеците, аз имам два и са си перфектни.
Кютека 9100 го подлагам на такъв тормоз, че не е истина просто - навигация, пишеща машина (с външна клавиатура), на Тасос съм теглил по ГПРС цялото списание на пидиефи и съм го редактирал на плажа. Освен това (като навигация) по цял ден го пече слънцето на стойката в колата. И така вече близо 2 години. Тва ако не е атестация за високо качество, не знам ....
Не знам какво не ви кефят Кютеците, аз имам два и са си перфектни.
Кютека 9100 го подлагам на такъв тормоз, че не е истина просто - навигация, пишеща машина (с външна клавиатура), на Тасос съм теглил по ГПРС цялото списание на пидиефи и съм го редактирал на плажа. Освен това (като навигация) по цял ден го пече слънцето на стойката в колата. И така вече близо 2 години. Тва ако не е атестация за високо качество, не знам ....
Бахти яката машина, вервайте ми.
Е няма как да ти повярвам Моят 9100 си се бъгва от дей уан Държа го само заради клавиатурата, че пиша дълги и-мейли понякога. Сложих преди време WM6 и малко се позакрепи софтуерно, но пък му изпищя нещо и сега не се чува в слушалката на апарата, а понеже предлагаше повечко функционалност, реших по изключение да си го запазя и след изтичане на гаранцията . От сервиза ми казаха, че такива ги гледали като голям камък и не могат да го оправят.
Все пак TyTn и TyTn II се различават доста от 'първообраза' си, макар че за TyTn съм чувал също доста негативни отзиви.
Първоначално публикувано от pent
...предполагам, че батерията може да издържи поне 2 дена с нормална работа?
Смятай ги макс ден и половина при натоварен режим Това е все пак покет
Първоначално публикувано от pent
Това което чета в нета е че WM6 имала по-малко зависвания от WM5 - което е добре....
Реално разликата между двата е най-вече в интерфейса. WM6 не е точно 'следваща версия' на тази ОС
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment