Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой да има Eten X800?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой да има Eten X800?

мисля да го купувам, някой има ли мнение за него?

ето тук го сравнявам с кайзера...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone1=1926
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

със сигурност е по-добро от сяко ХТЦ според мен....2-3 така излетяха към коша, че не искам да ги чувам... няма такива бъгави машини.
    Тва говорим ако се ползва ПДА-то както си трябва с яко натоварване за работа......иначе ако е само за гъзария си е ок...

От ГПС-а не очаквай чудеса.....но на ETEN специално са от читавите според мен...сравнявани на "живо" не по книга.

Уж са модерни, а още повечето модели са с под 500 мегахерца процесор......не мога да ги разбера.... аз имах преди 2 години първия с ГПС тел. и беше с 530mhz и разликата във видеото е видима/драматична.... Камерите на всички ПДА са пълен боклук за съжаление....

Важното е да си го харесваш....ще преживееш косурите ако ги има
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Освен qwerty клавиатурата, не виждам какво друго може да те накара да предпочетеш НТС-то За камерите Пропър вече каза и аз споделям мнението. qwerty си е сериозен плюс, ако реално ти се налага да ползваш.
      Иначе теглото и резолюцията екрана на Етен удрят в земята яко TyTn II. Само не знам как стои въпросът с 3-рд парти приложенията за тази резолюция , но дори и да не вървят коретно някои от тях, то това ще се поправи в най-кратки срокове
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ами да ви кажа, като им гледам дизайна HTC се справят по-добре, по-фешън изглежда... докато ЕТЕН-а е малко пръчка..

но пък на мен ми трябва и да върши работа, затова и се загледах в този клас. хем ГПС хем WLan...

предполагам, че батерията може да издържи поне 2 дена с нормална работа?

Това което чета в нета е че WM6 имала по-малко зависвания от WM5 - което е добре....

само оставя да намеря излишни 1300лв и го взимам от Плесио...

бай дъ уей.. ако ми го шипнат от Ю ЕС уж ънлокнат възможно ли е да има проблеми?

Comment

Не знам какво не ви кефят Кютеците, аз имам два и са си перфектни.

Кютека 9100 го подлагам на такъв тормоз, че не е истина просто - навигация, пишеща машина (с външна клавиатура), на Тасос съм теглил по ГПРС цялото списание на пидиефи и съм го редактирал на плажа. Освен това (като навигация) по цял ден го пече слънцето на стойката в колата. И така вече близо 2 години. Тва ако не е атестация за високо качество, не знам ....

Бахти яката машина, вервайте ми.
          Volvo XC90 D5 '06
          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko
            Не знам какво не ви кефят Кютеците, аз имам два и са си перфектни.

Кютека 9100 го подлагам на такъв тормоз, че не е истина просто - навигация, пишеща машина (с външна клавиатура), на Тасос съм теглил по ГПРС цялото списание на пидиефи и съм го редактирал на плажа. Освен това (като навигация) по цял ден го пече слънцето на стойката в колата. И така вече близо 2 години. Тва ако не е атестация за високо качество, не знам ....

Бахти яката машина, вервайте ми.
            Е няма как да ти повярвам Моят 9100 си се бъгва от дей уан Държа го само заради клавиатурата, че пиша дълги и-мейли понякога. Сложих преди време WM6 и малко се позакрепи софтуерно, но пък му изпищя нещо и сега не се чува в слушалката на апарата, а понеже предлагаше повечко функционалност, реших по изключение да си го запазя и след изтичане на гаранцията . От сервиза ми казаха, че такива ги гледали като голям камък и не могат да го оправят.
            Все пак TyTn и TyTn II се различават доста от 'първообраза' си, макар че за TyTn съм чувал също доста негативни отзиви.

Първоначално публикувано от pent
            ...предполагам, че батерията може да издържи поне 2 дена с нормална работа?
            Смятай ги макс ден и половина при натоварен режим Това е все пак покет

Първоначално публикувано от pent
            Това което чета в нета е че WM6 имала по-малко зависвания от WM5 - което е добре....
            Реално разликата между двата е най-вече в интерфейса. WM6 не е точно 'следваща версия' на тази ОС
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

хубаво... доста светнат си за разлика от мен...

кой ще препоръчаш с тези функции WiFi, GPS, приличен екран, резолюция, памет и батерия?

Comment

Working...
              X