If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера се здобих с такова нещо и сега си търся "теми" и картинки с алфа и разни други готини жени, коли...също мелодий...
Някой ако има...
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
Да ама есато.ком го направиха платен, тоест като си сваля снимка и тя после излиза бяла (Тоест няма нищо)...или поне на мене така ми излиза на РС-то.
МЕРСИ все пак...
За снимките, след първите 10-20 снимки като му свикнах стават идеални като за телефон...пък и ме кефи че си има собствен редактор на снимките в самия телефон, добра екстра като трагнеш да прасташ ммс...
и ти ли си с т610???
sigpic
Ами незнам аз от esato.com досега си дърпах всичко и съм с Т68i.
А и на мен ми трябват снимки не само за ммс ами и по принцип за pc-то. Има си и VGA mode моят. В dir.bg има форум за мобилни телефони и доста линкове.
Аз преди бях с т68и...за него имам доста картинки и мелодий, и малко скреен сеивари.
sigpic
Телефончето е страхотно. Аз го ползвам вече.......почти откакто се появиха на пазара. Башта ми ми го купи от Испания и тук му качихме директно софтуера на М-ТЕЛ. Снимките са перфектни за телефон и дори са по-добри от на 630. Той е с друг дисплей- по - добър, но със софтуерно 640х480, а чипа на камерата е същия.
А на някой да му се намира нещо като СЕ т100 или Моторола ц350?
За т100 давам до 60лв за моторолата до 70. И кое е по-добре, че от една седмица се чудя и о6те несъм се начудил.
Ще се ползва при доста сурови условия като влага,студ,удъри кое ли ще изкара повече?
Че са дървета дървета са ама за тия условия ми трябва точно такова.Мислех т68 ама ще ми е жал да не го строша.Иначе после съм хвърлил окото на т630 ма до тогава има още доста време.
Мога и по-малко да дам. Въпрос на договаряне.
А на някой да му се намира нещо като СЕ т100 или Моторола ц350?
За т100 давам до 60лв за моторолата до 70. И кое е по-добре, че от една седмица се чудя и о6те несъм се начудил.
Ще се ползва при доста сурови условия като влага,студ,удъри кое ли ще изкара повече?
мога да ти намеря т100 за 60лв. и човека е от София ако си навит само кажи и да направим контакт!!!
Благодаря за съдействието но си купих вече. За 60лв от заложна къща.Не е лошо телефонче.Батерията му е малко слаба(3 дена с 20-30мин. разговори) но за сега става.
Comment