Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте колеги и фенове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте колеги и фенове

Здравейте. Отскоро посещавам този форум. Не карам алфа а рено. Но това не ми пречи предполагам да ми е интересно тук. И понеже сметнах че не е коректно да си ровя тук неригистриран, се регистрирах сега. Има какво да се научи от форума ви. Поздрави и дано не ме приемате като натрапник.

привет

Здрасти!Рано или късно ще станеш фен!
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: Здравейте колеги и фенове

Първоначално публикувано от viktor1976
      Здравейте. Отскоро посещавам този форум. Не карам алфа а рено. Но това не ми пречи предполагам да ми е интересно тук. И понеже сметнах че не е коректно да си ровя тук неригистриран, се регистрирах сега. Има какво да се научи от форума ви. Поздрави и дано не ме приемате като натрапник.
      Здрасти аз имах Рено 19 92г преди да стана собственик на Алфа и мога да кажа че бях много доволен, но Алфа е.........СУПЕР!!!
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Добре дошъл Радвам се, че форума ти е интересен. Това е много важно и значи, че не сме го превърнали в утопия на марката Алфа Ромео
        Приятно сърфиране

p.s. Аз също съм имал Рено, което в момента го кара майка ми
        sigpic

Comment

Здрасти и от мен колега по съдба! И аз съм голям фен на италианските коли, но карам Рено 19- ката на баща ми. Дано по скоро се обзаведем с нещо made in Italy, а дотогава ще се радваме на меката возия,наистина изумителната икономичност и... леко на завоите .
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
          X