интригант.
Известие
Collapse
No announcement yet.
за владу
Collapse
X
-
Нещо сте се поУбЪркали малкинко
На търтейо сестра му не е лезбо - потвърждавам.
Търтея не е алкохолист, щото като малък си е горил грЪцмуня с ракия-първак и после му давали да пие въглен, за дезинфекция - от тогава не близва.
С луканка нЕма кЪ да преяжда, защото нема пари и не трупа у банката, защото е пирамида - погнали са го от "Агенция за защита на конкуренцията" и е пред фалит - вчера ми звъне да му търсим работа като шофьор.
Пита ме и нещо за ООД-та, ама не му обърнах внимание...
А "Дрога" е виждал само на телевизора и още се чуди, защо Джони Деп не е избягал от тъмната стаичка с полицаите.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от KukuТой и салама е класика...Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейабе владу от охранат ми звънят нещо за твойта кола - явно са решили че сички алфи около офисо са мои - бил си спрел къде не трееEx: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от vladuПървоначално публикувано от търтейабе владу от охранат ми звънят нещо за твойта кола - явно са решили че сички алфи около офисо са мои - бил си спрел къде не трее
ма аз вече нема да си купувам тиксо от тях и ше фалиратНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment