Известие

Collapse
No announcement yet.

Мишка под капака:(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мишка под капака:(

Вчера като вдигнах капака на колата и се натъкнах на един мишок ,който се шмугна някъде надолу и не разбрах дали излезе или не.Идея си нямам как е влязъл.Освен,че е неприятен този факт, знам че е опасен,защото може да ми изгризе кабелите и да стане беляНякой има ли идея как се процедира в такава ситуация?

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Напръскай с отрова около двг.
    Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Преди 5/6 години бяхме завъдили мишки в гаража и гадовете бяха почнали да гризат кабелите на зазката. Тогава пробвахме капани, отрови и прочие обаче не щат да мрат. Накрая палнахме полицейска газова граната и я пуснахме в една кофа(с кой акъл сме го направили не знам ) ... е мишки нямаше ама колко време се измирисва тоя гараж няма да ти кажа.
      Сега сериозно пробвай с отрова и най-вече виж да не си забравила някаква храна в колата или в гаража. Като под храна разбирам и червила и секви други благоухайни гримове, семки и т.н.
      П.П. през зимата котките се навират по колите заради топлото тъй че докато ти е топла колата не би трябвало да имаш проблеми.
      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

има някъкъв спрей който е точно срщу такива гадини... продава се от дистрибутурите на WD-40 .....
        '97 155 1.8 16V
        GMC YUKON DENALI 5.7 V8
        the cost of living is dying...everybody pays...
        sigpic

Comment

хахахха!Аз вече 2 ра мишка намирам на едно място около двигателя,само че и двете бяха добре опечени.Всеки път кат сам ходел до селото си и после излизам от гаража и след някой ден отварям капака и хоп 2 добре опечени мишлета.Как не са избягали незнам!
          Тай че повечке газ и или ша избягат или ша усетят мощмо температурата на Афонския двигател.!!!
          145, 1.6 I.E. Boxer
          Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
          Subaru Legacy 2.5

Comment

Мерси много Ще потърся такъв спрей, а за сега ще давам газ докато може и специалитета на заведението значе е "печени мишлета по Алфонски"

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Изпържи малко корк,с некво олио там И го сложи в гаража ти.Само гледай да не гръмне мишката с колата Действа сериозно.
              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

Милена, аз не разбрах колата ти в гараж ли седи? Гадно ще стане ако, някой от мишоците го захапят ремъците. Това мноого цапа и мноого мерише. Колегата, дето пече мишки, много ми е интересно как успяваш да седиш в колата докато има печена мърша при мотора ти. Това смърди нечовешки. Аз миналата зима минах с 33-та през едно вече сгазено куче, ама беше адски голямо. Закачих го с генерацията и явно съм си взел част от плътта му с тръбите. Смърдеше зверски поне 1 седмица. Това е някакъв филм с печените мишки дето не те убиват с миризмата си.
                Alfa Romeo 75 24V

Comment

ето пак ще ви спася с малко ифо

http://www.pest-x-repel.com/info.html
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp
                  Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                  Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower

Абе един съсед си сложи точно такива в къщата и двора. Мишките изчезнаха, поне временно, но пък се появиха цели пълчища къртици, които буквално му изровиха полянката и унищожиха всички цветя и алпинеума. Прекъснаха и кабелите на осветлението в двора и захранването на помпите на поливната система. Абе страхотна беля.

Явно тва пъди мишките, ама привлича къртиците.
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Колата ми не стои в гараж,по простата причина,че няма такъв за това си стои пред блока.Обаче не е изключено и там да прескачат мишоци и мушмороци

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower

То с това най-много допълнително проблеми да и създадете. Ще изгони мишките ама ще почне цели стада къртици да събира под капака. Пък те миришат повечко.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

И аз миналата година брах големи ядове с тия плъхове. Бяха ми нагризали сумати кабели, не подминаха и алармата ...
                          Но електронната "котка" върши чудеса и сега нямам такива проблеми. Така че спокойно си вземи това устройство и си го включи в гаража.
                          П.С. Разбрах,че нямаш гараж...ами тогава и устройството няма да ти свърши работа - съжалявам.

Alfa Romeo146 1.6TS '99

Comment

И аз в 33-ката си отглеждах една
                            Fiat Punto 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox
                              П.П. през зимата котките се навират по колите заради топлото тъй че докато ти е топла колата не би трябвало да имаш проблеми.
                              Да но като завъртиш на стартер става касапница и кървавица.
                              Преди да вляза в колата и да я запаля я обикалям и ритам по гумите .
                              Изкача гадта недоволна недоволна и протягаща се и тогава бастър копче.
                              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                              X