Известие
Collapse
No announcement yet.
Надежденските мутри
Collapse
X
-
хахахаха шегувам сеаз живея в тоя квартал вече мм 16 сега ще правя 17 години така че ми е екстра малко ми е далечко от повечето ми дестинации но какво да се прави
живот
Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
Fiat Bravo 1.8 GT - now
Comment
-
Първоначално публикувано от xidraхахахаха шегувам сеаз живея в тоя квартал вече мм 16 сега ще правя 17 години така че ми е екстра малко ми е далечко от повечето ми дестинации но какво да се прави
живот
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от AbarthПървоначално публикувано от xidraхахахаха шегувам сеаз живея в тоя квартал вече мм 16 сега ще правя 17 години така че ми е екстра малко ми е далечко от повечето ми дестинации но какво да се прави
живот
поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от elenkovПървоначално публикувано от AbarthПървоначално публикувано от xidraхахахаха шегувам сеаз живея в тоя квартал вече мм 16 сега ще правя 17 години така че ми е екстра малко ми е далечко от повечето ми дестинации но какво да се прави
живот
поздрави
поздрави поздравиex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
Comment