If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз за начало ще съм на несебър от 26 до 10 после някъде на юг и така...
Казвайте къде ще ходите пак може и да се видим
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
аз за начало ще съм на несебър от 26 до 10 после някъде на юг и така...
Казвайте къде ще ходите пак може и да се видим
Ми аз много се изкефих миналата година на спокойствието което цари в Лозенец а и има едно много добро мини плажче с готин бар и готина музика което го държи мой много добър приятел та на 6 мисля да отпраша....Може да се видим???
Ние на там мислим да ходим после....но като гледам тязи година всички са тръгнали на там поне голяма част от моите познати...така че сигурно няма да е много спокойно...
трябва евентуално да търсим места за спане...
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
Ние на там мислим да ходим после....но като гледам тязи година всички са тръгнали на там поне голяма част от моите познати...така че сигурно няма да е много спокойно...
трябва евентуално да търсим места за спане...
По принцип все още не се е комерсиализирало достъчно и легловата база не е много голяма, а и то самото село си е доста малко...за около 10-15 мин. обикаляш го цялото. Под спокойно имам предвид поне миналата година че няма кръчми с оркестри или много дискотеки и т.н. Другото хубаво е че като ти омръзне там и Китен(който аз лично никога не съм харесвал) е на 4км, Царево на 4км, Приморско 10км. и т.н.
Колкото до спането моят приятел и неговият партньор отварят и хотел та мое да го поразпитам да се запази нещо евентуално.
Аз незнам къде ще спя все още, но ще гледам да си запазя нещо предварително.
Аз предлагам до края на месеца тук във форума да се разберем за то4на дата за среща например в на4алото или средата на Август на някое по централно място например Бургас или Слън4ев Бряг или нещо такова давайте предложения Тамън ще могат да дойдат и колегите от района :P :P :P
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Аз предлагам 5 август Петък например Слънчев Бряг някъде...ранно сутринта около 10-11ам....и после нещо плажче и т.н.
sigpic
аз пък на 29 тм заминавам за иракли - приказно местенце до нос емине само че е палткаджийска работа. иначе местото се намира баш по средата на нащо черноморие - между несебър и обзор. щях да предложа там да се направи среща само че има 1 заведение тип хоремаг и малко по-надалече една кръчма в емона в която гоЛяМЪта РъкИъ е левче ама е 200гр и е невероятна.... та съм на разположение от 29 до към 10-15
Към 3сутринта някой дава странната идея..."Арееее се Къпемеееееее"...и от там стават зверски удавания.
sigpic
Е аз нямам проблем с ракията пия умирено най-много кило ама понеже ме е страх от водата не влизам повече от кръста и така една година спасих биридчетката че се се беше удавила.
Comment