Известие

Collapse
No announcement yet.

Наистина прекрасна!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Варна,морето...
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Яко на фотошоп ми прилича това ? На мен ли ми се струва или пътя е леко кален ? Да не говорим, какви дупки има ?
      Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

- филтри
        - наслагване на кадри
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

лека корекция.....не че Варна не е нарязана и надупчена де, но точно този участък е чисто нов, и асфалта е супер, никакви дупки, никаква кал... нищо, цялата алея е много готина и изобщо е чистичко и приятно. За разлика от центъра де и всяка уличка която е в който и да е квартал. Верно много асфалтираха, но мноог дупки, много мъка .......стигнали с асфала до улицата, на 1м. от главната улица, дупка не ами в дупката дупка, ноооо тва друг район, друга улица, малко като коне с капаци
          п.п.
          Ей красива си е Варна, ние си купихме място на хълма отсреща
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от Naso
            Яко на фотошоп ми прилича това ? На мен ли ми се струва или пътя е леко кален ? Да не говорим, какви дупки има ?

нали знаеш колко обичам да ми се противоречи ,така че мноого моля -марш да се депресираш у вас
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Ама кой ви каза, че съм депресиран аз си се хиля просто ми дойде в повече и ти знаеш кво Може и да няма дупки, но кал има... все отнекъде ше мине самосвал за към некой строеж Малко ни трябва и да стане всичко добре, ама с Р.Овч. ли ?

Comment

ровч май е по-доре от бб
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от pent
                  - филтри
                  - наслагване на кадри
                  и какво от това?пак е красиво

Насо ща нахиля аз тебИ
                  отивай да се учиш да готвиш и да не разваляме хубавата тема

Comment

А могъ бииии и мусъкъ могъ Туй съ кратофи с ощи нешу

Comment

Аз 100% подкрепям Насо той е прав ние сме си го направили тва цялото и сега си сърбаме попарата!!!

P.S. А за самосвалите,камионите,тракторите,каруците и други селскостопански машини и не само просто нямам думи!!!
                      Минете по алея Яворов и ще се убедите сами в off-road обстановката с насипания цимент по платната.

Както казах сърбаме си попарата!!!
                      EX 156 1.6 TS

Comment

Да вярно, ние сме го направили, но ние можем и да го променим. А Наско, като е толкова хубаво в чужбина какво правиш тук? Ти 3 пъти излезе от България и стана "чужденец". (И не възразявай 3 пъти са броих ги в паспотрата ти.)
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                        http://bendidas.hit.bg/

Comment

Искам да ми ги покажеш Къде видя 3 пъти ? Ако ги броиш по паспорта няма и половин път. Чужденец не съм станал, но не ми пречи да си искам мойто, а ? Теб кой ти позволява да ми ровиш в документите ? Нешо да се легитимираш преди го правиш ? Следващия такъв пост ще го изтрия ! Защо ли? Защото сме в България и тук е позволено !

Comment

всеки вижда това което му е в главата... един вижда мръсотията защото само за нея мисли.... друг красивата природа защото е зареден позитивно!

аз съм за позитивните хора
                            Съгласна!!!
                            Наистина действа доста релаксиращо
                            Grande Punto 1.9 Sporт
                            98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Първоначално публикувано от ZoE23
                              всеки вижда това което му е в главата... един вижда мръсотията защото само за нея мисли.... друг красивата природа защото е зареден позитивно!

аз съм за позитивните хора
                              Съгласна!!!
                              Наистина действа доста релаксиращо
                              Така еПозитивното мислене подсилва имунната система,а тя е особено необходима, особено сега в зимни условия, когато ни атакуват всякви гадини
                              И общо взето позитивното мислене предвещава по-добро настроение.А доброто настроение помага човек да се чувства по-добре и да е щастлив, дори и нещата около него да не са на 6Поне при мен е така

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                              Втора национална среща на 155

Comment

ми така ми празници идват освен материалните подаръци(вече си купих новия телефон ) да си подарим и доброто настроение с подобни сайотве, музика и картинки.
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X