Известие

Collapse
No announcement yet.

Мразя я защото . . .

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfoso
    Има ли въобще безпроблемна Алфа в тоя форум ??
    Аз пък имах проблем с задна лява дръжка на вратата климатроника и МПХ .. Мисля че алфа без проблеми няма .. и все пак винаги има едно НО

Поздрави

П.П. Честито Пинко Както казваш ако всичко е ток и жица .. ще се видим на 30.12 ?!?
    Диети и отслабване
    www.elenkov.net

Comment

Първоначално публикувано от pinko
      Отношенията ни са Love-Hate

Сериозна работа.

И по този повод днес капарирах една 156 SW 1.9 JTD 2002-ри набор

Тъмносива с жълт кожен салон Momo
      Честито, дано ти е на късмет и на кеф.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Гледам, че темата е потръгнала По моята уличница вече съм пръснал над 4 хилки, в опити да и угодя. Е няма угода мамицата и все с нещо ме дразни, или и скърца предницата сутрин или оборотите си мени или незнам си още какво. Ти от човек ли си направена ? А като чета постовете на колегата Стефан Каромов, и се замислям това моето не е ли по-скоро "късмет". Мамка му и съдба!
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Тука за пари няма смисъл да се приказва . Съдба е или е като жена по-скоро.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

аз пък не я мразя, даже я обичам по-скоро мразя отрицателните мнения "чул-не дочулите" ооо... италянке НЕ...! Коя кола като се кара не се чупи ?!? Кажете и веднага я купувам независимо от марката
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

Абе колеги, какво се обяснявате - то е ясно ,че си ги харесваме и няма да ги оставим. Според мен целта на темата беше да има само наливки и то леко пресилени дори.. Хем, като влезне някой голфар да му стане меко на душата
              97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
              02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
              Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Аз си я обичам
                Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Бе и аз си я обичам, но след като цяла седмица вече ходя на с такси на работа,понеже от студ неще да запали и ми идеше с желязото дето почуквах стартера(което не помогна) да я строша цялата насред улицата.Много малко ми остана!!!!
                  Или когато се пребирах тва лято от морето и ме остави насред пътя зарад някъв глупав датчик.Е тогава вече си виках, оставям я тук и се пребирам на стоп!Ама се още я карам,тва Алфата е голяма краста мамка му !!!
                  145, 1.6 I.E. Boxer
                  Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                  Subaru Legacy 2.5

Comment

сменя оборотите когато иска, влизам през багажника в студовете, ръчната е замръзнала, задната пръскалка не работи, корите скърцат и похлопват
                    ама си я обичам да му се невиди
                    Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
                    Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Вие, поне си карате колите! А мойта сладурана продължава да стои пред нас. Първо беше ECU-то, сменихме го, сега ми е замръзнала нафтата. Имам да сменям някои неща по нея. Просто незнам какво още ше и се случи.
                      Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                      http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi
                        Вие, поне си карате колите! А мойта сладурана продължава да стои пред нас. Първо беше ECU-то, сменихме го, сега ми е замръзнала нафтата. Имам да сменям някои неща по нея. Просто незнам какво още ше и се случи.
                        Naso сигурно ти я е прокълнал Вие с Вальо, че и Владу даже насила го вкарахте в тея нафтови печки момчето
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Има нещо в Алфа,купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е......

П.С.Е човек как да мрази такова сездание
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз съм от тия дето не мразят колата заради проблема.Да сме живи и здрави и да имаме пари да пооправяме нещата, дай боже
                            Ако мразя наистине нещо е простотията, ама за нея почивен ден няма, така че и това не си струва.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MBlaST
                              Хем, като влезне някой голфар да му стане меко на душата
                              Абе забелязал съм, че има някаква нагласа на Алфаджии на доказване на всички останали. Колкото пъти загледам някоя Алфа и шофьора като забележи, че го гледат и пълни оборотомера Със моето прасенце и бавно да карам съм забелязал, че повечето шофьори им прави кеф да карат след мен и да съзерцават на Алфетка д..то
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
                                и бавно да карам съм забелязал, че повечето шофьори им прави кеф да карат след мен и да съзерцават на Алфетка д..то

Леле затова ли е било така
                                Аз карам бавно мина от дясно давам път никой не иска да ме мине карат си зад мен въпреки че има място за 3 коли

Изфорсирам я на светофар рацера до мен ме погледне погледне и колата и се откаже
                                sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Working...
                                X