Известие

Collapse
No announcement yet.

Четете ли книги?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Четете ли книги?

Днес забелязах, че темата за спорта е натрупала бая мнения, барабар с моето.Та явно сме "спортисти".По този повод възникна въпроса-четете ли книги Та можем и "читатели" да станем, като чукчето в един виц / майтап да има/. И ако има читатели, какво предпочитате, какво най-интерсно са чели в последно време?
    /списания и вестници с минимални изключения не са за четене, а за затъпяване-не влизат в темата/
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

аз преди време се пробвах с подобна тема ) все пак има 2 страници изписани

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... ght=#98327
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli

E добре, като видях нЕкои мнения в спорта ми хрумна тази /не съм ползвал търсачка/ ама поне се чете явно
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
        Първоначално публикувано от lyuli

E добре, като видях нЕкои мнения в спорта ми хрумна тази /не съм ползвал търсачка/ ама поне се чете явно
        аз като гледам в тая тема освен оффтопик друго не прочетох

а по темата .. в момента освен "6-тото клеймо" на Дан Браун съм започнал и "Войната Вис Сик" на Димитър Златков ... мн интересна книга .. само че мн трудно намирам време между лекции, контролни, път, работа и други работи за четене на прочитни книги, ама е гот понякога
        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
        Fiat Bravo - 1,6
        Hyundai i20 - 1,2

Comment

Полезно е да се четат книги,било то за удоволствие или по необходимост.Аз в момента съм на Сали Стюарт - Как да общуваме с медиите
          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Много обичам да чета книги, но само исторически. А темата "Втората Световна Война" ми е направо.... номер едно, обожавам я. Последната която четох е "Краят на Третият Райх". Не много отдавна даже я филмраха. За съжаление, обаче филмът е една бледа и жалка пародия на тази страхотна книга.
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Чета много, фантастика и фентъзи... според мен нищо не може да замести добрата книга.
              Най-интересно не знам, напоследък чета една много забавна фентъзи книга - Чужденецът от Макс Фрай
              Иначе на библиотеката си отдавна трябва да и направя каталог...
              Е понякога се налага и четене от монитор, например Ксеноцид и Рожби на съзнанието на Орсън Скот Кард ги има само в нета.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

последната ми книга която бях прочел,сигурно е преди 1 година,че да не е и повече.Иначе списания тестове и такива екстри се,четат яко.
                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Последните ,които четох са "Blowback" на Chalmers Johnson и "The exception to the rulers" (която още чета) на Amy Goodman. Не са книги,които всеки ще хареса, но за тези ,които искат да знаят нещо различно от това,което се показва по телевизията,в Амазон могат да се поръчат без проблем.Мисля,че ги има само на английски.
                  http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Аз сега се зачетох в "Истанбул" на Орхан Памук, не е лоша, но не си падам много по автобиографиите. По принцип чета всичко, предимно художествена литература.Макар и по малко, не както преди години.
                    Отделно съм взел, но още не съм се хванал с една книга на Скот Келби "Цифрова фотография с фотошоп CS".Много добър автор, пише леко, с хумор и е много полезен.Има и други книги от него за цифрова фотография /то на български май е само още една - "Тайните на цифровата фотография"/ препоръчвам ги на който се интересува.
                    Чат пат си препрочитам и криминалета, в момента специално на Чейс.
                    sigpic

Comment

аз сега чета
                      The Pawprints of History: Dogs and the Course of Human Events

by Stanley Coren (Author) "HOW MANY TIMES has the fate of a man, or even a nation, hung from the collar of a dog?..."

супер яка книжка с истории за кучета!
                      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Хехе, много актуална тема за мен ! покрай изпити и работа нямах време за книги, но сега по празниците ще си наваксам. Фентъзи и фантастика не обичам, сигурно е щото съм земна зодия . Но обожавам историческа и мемоарна литература, а за разтоварване- поредицата на Александра Маринина, даже в момента съм захапал най-новата и преведена книга. Има ли други нейни фенове тук?
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                          Хехе, много актуална тема за мен ! покрай изпити и работа нямах време за книги, но сега по празниците ще си наваксам. Фентъзи и фантастика не обичам, сигурно е щото съм земна зодия . Но обожавам историческа и мемоарна литература, а за разтоварване- поредицата на Александра Маринина, даже в момента съм захапал най-новата и преведена книга. Има ли други нейни фенове тук?
                          И аз чета май по празници, най вече през лятната отпуска и ако съм в болнични Но главно на български, ето по младите и на английски могат
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                            И аз чета май по празници, най-вече през лятната отпуска и ако съм в болнични Но главно на български, ето по младите и на английски могат .
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
                              Много обичам да чета книги, но само исторически. А темата "Втората Световна Война" ми е направо.... номер едно, обожавам я. Последната която четох е "Краят на Третият Райх". Не много отдавна даже я филмраха. За съжаление, обаче филмът е една бледа и жалка пародия на тази страхотна книга.
                              Мдаа чел ли си руска литература по тоя въпрос ? Малко е пропагандна но аз мн харесвам
                              Виж Алфата ...

Comment

Working...
                              X