Известие

Collapse
No announcement yet.

Четете ли книги?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius
    Чета много, фантастика и фентъзи... според мен нищо не може да замести добрата книга.
    Най-интересно не знам, напоследък чета една много забавна фентъзи книга - Чужденецът от Макс Фрай
    Иначе на библиотеката си отдавна трябва да и направя каталог...
    Е понякога се налага и четене от монитор, например Ксеноцид и Рожби на съзнанието на Орсън Скот Кард ги има само в нета.

Чел ли си на Ник Перумов нещо?

Първоначално публикувано от odisey
    Първоначално публикувано от Nasko_77
    Много обичам да чета книги, но само исторически. А темата "Втората Световна Война" ми е направо.... номер едно, обожавам я. Последната която четох е "Краят на Третият Райх". Не много отдавна даже я филмраха. За съжаление, обаче филмът е една бледа и жалка пародия на тази страхотна книга.
    Мдаа чел ли си руска литература по тоя въпрос ? Малко е пропагандна но аз мн харесвам

Тук съм съгласен с теб-харесва ми, но наистина /на има доста, а не малко пропаганда/.Всъщност на времето - преди около 20 г. излезе един руски филм за войната "Иди и виж", та в него художествено имаше идея да се излезе от официалната проганда и да се покаже войната за руснака от друг ъгъл.Но горе долу това беше и сега нещата пак се запекоха, та е като в уестърн /с руско гледище за войната/ -руснаците са добри, а другите се все лоши
    Предлагам да не задълбаваме в тая насока, че край няма
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

ето какво изчетох в Египет
      The Other End of the Leash by Patricia McConnell

яко книжле за кучета......
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Нещо за котки нямаше ли, то Египет в миналото е боготворил котката
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Working...
        X