Първоначално публикувано от proper
Известие
Collapse
No announcement yet.
info за Egypt
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от proper.....а днес в Египет падна една многоетажна сграда......
Весело искарване там и само хубави неща да ти се случватAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от proper.....а днес в Египет падна една многоетажна сграда......
Весело искарване там и само хубави неща да ти се случват
не ходи до пирамидите, ще ще те окостят, не се качвай на камила - пак същото, не се гмуркай, че има акули, че то какво остана да се прави............Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от proper.....а днес в Египет падна една многоетажна сграда......
Весело искарване там и само хубави неща да ти се случват
не ходи до пирамидите, ще ще те окостят, не се качвай на камила - пак същото, не се гмуркай, че има акули, че то какво остана да се прави............ползвай предпазни средства
Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Здравейте, завърнах се
пускам малко снимки
не съм ходила до пирамидите, щото бяхме в Долен Египет - на 700 км от Кайро!!!! но беше якоооооооо 25 градуса, пе4ене, плаж,
виждам вие тука сте затънали в снегове) не е истина
едвам изрових корубата днес!!!!!
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeoВсе пак си се качила на камилаАмм да беше донесла малко топло,че баси студа
Весело си си искарала,като гледам.
много симпатични същества бтв
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeoСмешни са ми многоНезнам радват,ако видя някой камила ще омалея да се смея
направо ми иде да си завъдя тук 1-2
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от AlfaRomeoСмешни са ми многоНезнам радват,ако видя някой камила ще омалея да се смея
направо ми иде да си завъдя тук 1-2
Един авер искаше да си внесе една за заведението в Слънчев Бряг навремето и почти беше купил една от Ираел
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRomeoКолко пари,ще струва тая камиланаправо мога да умалея да се смея като я гледам
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliПървоначално публикувано от AlfaRomeoКолко пари,ще струва тая камиланаправо мога да умалея да се смея като я гледам
Ухаа
Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
Comment