Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля с новата Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Браво!!! Само масла да сменяте..
    sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! ! http://www.metacafe.com/watch/1027834
    ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
      Първоначално публикувано от DiabL0
      Първоначално публикувано от hkdonev
      Мерси,наистина е Кадамуро дизайн,липсва и само задно антикрило,което мисля че няма да и е нужно

много станахме с тоя Кадамуро дизайн
      Браво колега .... като я гледам и ми къса сърцето... Нввероятна е !
      http://www.cadamurodesign.it/en/
      Че 145-цата ти камадуро ли е я дай някой снимка да я видим
      Неиска да ми прикачва сники !
      Ама е почти същата като от сайта
      http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Честита да ти новата колица! Със здраве да я ползваш! Само да те радва и вози! Страхотен екземпляр е!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Честито и на двама ви много безаварийни и много гааааааазззззззз разбира се
          BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
          ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
          BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

хей , колега pinco...честита да ти е,със здраве да си я караш, и само безаварийни километри.... чакай сега да те изненадам побратиме... и аз си имам още една нова алфа....близначка на твоята...те такава ми беше мерак и дедо мраз не ме забрави...снимки нема а пускам,нека колегите да гледат твоята,щото моята е близначка/само дето е 2.4jtd/ иначе 100% другото е същото-година на производство и най-вече датата на купуване....заедно ще черпим...весели празници приятелю...
            156-2.4-JTD-99;
            156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Първоначално публикувано от mll
              хей , колега pinco...честита да ти е,със здраве да си я караш, и само безаварийни километри.... чакай сега да те изненадам побратиме... и аз си имам още една нова алфа....близначка на твоята...те такава ми беше мерак и дедо мраз не ме забрави...снимки нема а пускам,нека колегите да гледат твоята,щото моята е близначка/само дето е 2.4jtd/ иначе 100% другото е същото-година на производство и най-вече датата на купуване....дака,че заедно ще черпим...весели празници приятелю...
              аиде честито и на двма ви!!!!!

мнооооооого безаварийни км!!!! Добър коледен подарък сте си направили
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Честито, да я караш безавариино и много да те радва
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Честито,само хубави емоции ви пожелавам !

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                  X