Известие

Collapse
No announcement yet.

Честито европеици

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Направо думи нямам,тея какви цени само си мислят да слагат и ще го направят... Цените за Най богатите в Европа...евала ма...
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от gigi
      Еееех а сипвах едно време на бившите ведомствени на по левче литър 95, и уно-то хрчеше макс 10градско и 6 извънграда. Ееех спомени спомени......... до слънчев бряг ходехме ей така от нямане на какво да се прави в софията.....
      Ние сме ходили кафе да пием в Несебър за разнообразие Помня, че газта беше 30-ина стотинки и отидохме и се върнахме за 5 лв някъде
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Ами, е това е.... ще си спомняме и ще се вайкаме пак, а онези ще ни шибат както им е кеф Яд ме е, че с много малко се вдигат центе. Опасявам се от народната издръжливост да не би и този път да устои Трябваше повече.... да ги направят... 4-5лв. литъра, та белким се сетим да се вдигаме и да ги изметем тея изруди.
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77
          Ами, е това е.... ще си спомняме и ще се вайкаме пак, а онези ще ни шибат както им е кеф Яд ме е, че с много малко се вдигат центе. Опасявам се от народната издръжливост да не би и този път да устои Трябваше повече.... да ги направят... 4-5лв. литъра, та белким се сетим да се вдигаме и да ги изметем тея изруди.
          Мене ме притеснява факта че след 18 години театър дето ни разиграват просто няма с кого да сменим изметените
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
            Хора не знам колко сме богати ама вчера не мога да изляза повече от час от Метро, хората им са тесни количките, от Техномаркета влачат плазми там са им пък тесни вратите а в златарските магазини в Бургас не можеш да влезеш, все едно раздават ланци без пари
            В София пък масово пъплят по един, тук там има и по двама в кола от един квартал до центъра примерно, а в заведенията няма места
            Ясно че не сме цъфнали, ама.....
            От друга страна ЕС служи за оправдание на всяко малоумно действие на властта.Така например в Гърция е пълно с УЗО в бутилки от 2 литра/у нас ги махнаха, уж ЕС го искало/, същото е с новите номера и в Гърция и в Италия е бъкат с коли със стари номера, а унас само каруците не са регистрирали в КАТ с нови номера.
            Тоест "така е в ЕС" у нас е довод за далавери и простотии, ако се гледа ред, доходи, пътища и прочее др., това не важи.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Working...
            X