Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква е тази Алфа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каква е тази Алфа...

Здравейте колеги.Все още несъм собственик на автомобил от марката Алфа Ромео,но след вчерашната ми дори и задочна среща с една Алфа съм много запален да чуя нещо за това чудо. Та да ви кажа,каква ми беше срещата с Алфа-Ромео. Вчера се връщах с мой приятел от Русе към София.Движехме се с неговата кола- БМВ 330d купе,която е 2004г. и мощност,ако се нелъжа 204 к.с. За мене тази кола върви невероятно и е удоволствие да се кара,защото ускорението и демаража е страхотно. На една дълга права той понатисна педала, но случайно аз погледнах в страничното огледало и видях,че една кола малко по-назад от нас също се движеше доста бързо. И понеже виждах,че светят ксенони си рекох,та това е нещо също сериозно,като БМВ,Мерцедес,Ауди или нещо подобно. Продължихме да натискаме и в един момент погледнах нашият километраж,който сочеше 250 км/ч,но за наше най-голямо учудване колата зад нас ни беше доближила и за ужас подаде ляв мигач и ни изпревари.Наистина изпреварването стана по-плавно,но като видях емблемата на Алфа Ромео и се изумих. След това намалихме осезаемо темпото,заради пътната обстановка,но когато трябваше да изпреварваме,мислехме че ще я бутаме отзад,но уви тя се изтрелваше още по-здраво.Тя отби към Плевен и за жалост се разделихме.Става дума за Алфа 155,черна на цвят,но беше много мръсна та може и да сгреша. Има заден спойлер,тъмни стъкла и ми се стори, че е по-ниска. Сигурен съм,че беше със ксенонови светлини. Моля ви,кажете кой е най-якият мотор на тази Алфа и дали без доработки е така бърза. Пък може и някой от вас да я е карал,тази същата машина. Силно съм впечатлен и ако пише във вашия форум нека сподели нещо,ако желае.
    Бъдете здрави! Весело посрещане на Новата година!

Колега Алфата е била 155 Q4,черна със ксенонови фарове,софииски номер 1155 колата е на колегата zlia,всеки който се е возил остава потресен от ускорението на колата...Може да видиш във раздел Продава има заглавие 155 Q4 там е описано какво има на колата,какво е сменяно,цената и снимки дори.Ако я познаеш дали е тази.
    Беше писал,че ще се подвизава през празниците във Плевен,така че мисля че е той..Надявам се да съм ти помогнал..

п.с Веселко искарване на празниците и на теб ! Всичко най-хубаво.
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

брато напро вади парите и си земи такова чудо за да не ви изпреварва друг път със 250
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

хаха злия напрао е смазал бавареца хахах
          евала

весели празници на всички
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Малко като ловджииска история ми звучи тоя разказ

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Еи тва е моето скромно мнение.
              Поздрави
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Не ме намесвайте в тази история.Някой,ако ме е познал лично или записал номера е друго. Няма едно шарено куче по улиците!

Comment

Първоначално публикувано от zlia
                  Не ме намесвайте в тази история.Някой,ако ме е познал лично или записал номера е друго. Няма едно шарено куче по улиците!
                  Нали ти каза,че ще си по Плевенско и заради това тебе казах.

EX`146 2.0 TD
                  EX`146 2.0 16v TS

Comment

Ебаси логиката
                    2011 Giulietta MA-ex
                    1995 155 1.8 TS 8V
                    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                      Първоначално публикувано от zlia
                      Нал

и ти каза,че ще си по Плевенско и заради това тебе казах.
                      Да бях,но нищо друго поне за мен.Ако някой ме е видял,то това може да е колегата с 156 селеспийд и ако не се лъжа с номер С 7719...Имаше все пак задръстване на магистралата.

Comment

Първоначално публикувано от wrc
                        Ебаси логиката
                        Амм човека каза 155 вървежна много,маиче нема мноого q4-ki

EX`146 2.0 TD
                        EX`146 2.0 16v TS

Comment

Kато няма Q4-ки,има 2,5 V6,и те понаварвяват ко да е
                          2011 Giulietta MA-ex
                          1995 155 1.8 TS 8V
                          2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Ах как ги обичам тия новите БМВта... да ги гледам как се смаляват в огледалото. Добре че не сме се засекли по пътя, че гостенина ще прекара празниците в търсене на АЛФА, за да си направи подарък за Нова Година.
                            Alfa Romeo 146 2.0 TI - Бившата любовница
                            Alfa Romeo 145 & 146
                            Hyndai Coupe

Comment

................

Comment

Working...
                              X