Здравейте колеги.Все още несъм собственик на автомобил от марката Алфа Ромео,но след вчерашната ми дори и задочна среща с една Алфа съм много запален да чуя нещо за това чудо. Та да ви кажа,каква ми беше срещата с Алфа-Ромео. Вчера се връщах с мой приятел от Русе към София.Движехме се с неговата кола- БМВ 330d купе,която е 2004г. и мощност,ако се нелъжа 204 к.с. За мене тази кола върви невероятно и е удоволствие да се кара,защото ускорението и демаража е страхотно. На една дълга права той понатисна педала, но случайно аз погледнах в страничното огледало и видях,че една кола малко по-назад от нас също се движеше доста бързо. И понеже виждах,че светят ксенони си рекох,та това е нещо също сериозно,като БМВ,Мерцедес,Ауди или нещо подобно. Продължихме да натискаме и в един момент погледнах нашият километраж,който сочеше 250 км/ч,но за наше най-голямо учудване колата зад нас ни беше доближила и за ужас подаде ляв мигач и ни изпревари.Наистина изпреварването стана по-плавно,но като видях емблемата на Алфа Ромео и се изумих. След това намалихме осезаемо темпото,заради пътната обстановка,но когато трябваше да изпреварваме,мислехме че ще я бутаме отзад,но уви тя се изтрелваше още по-здраво.Тя отби към Плевен и за жалост се разделихме.Става дума за Алфа 155,черна на цвят,но беше много мръсна та може и да сгреша. Има заден спойлер,тъмни стъкла и ми се стори, че е по-ниска. Сигурен съм,че беше със ксенонови светлини. Моля ви,кажете кой е най-якият мотор на тази Алфа и дали без доработки е така бърза. Пък може и някой от вас да я е карал,тази същата машина. Силно съм впечатлен и ако пише във вашия форум нека сподели нещо,ако желае.
Бъдете здрави! Весело посрещане на Новата година!
Бъдете здрави! Весело посрещане на Новата година!
Comment