If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дам и аз така мисля , би трябвало да е като при катастрофата , ако примерно другия няма гражданска го съдиш и пак ти плаща , сигурно и тук е така ама сградата е на общината най-вероятно и шансовете да ги осъдиш са....
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
а ето едно ауди, напът към БулИнс, най-вероятно...... чието задно стъкло е счупено от пряспа сняг, паднала от някои покрив
(снимката е лоша, щото с телефона, и в движение.....)
тва ми напомня за една още по идиотска случка
докато чаках пред офиса на едни застрховател от сградата на същия застрховател се изсипа една керемида в/у едно ауди А8 което беше там за да заведе друга щета . На човека направо 2 щети му заведоха
Мисля че ако нямаш каско но имаш време и нерви и ти се занимава с жалби и съдилища, собственика на сградата ще трябва да ти поеме разходите по ремонта!
Кой собственик? На втория или на петия етаж? Тук всеки етаж се разпада и не се знае от къде е паднало точно.
На мен лично ми е адски любимо да си спирам под балкона. Ама точно под прозореца. Нито някой ще си отваря втарата в моята, ното ще ме одраската някак, но като знам, че отгоре може да се изръси едно хубаво парче мазилка...ми става жал.
Иначе ако беше нормална страна...да собственика дори сам щеше да дойде да плати.
Comment