Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли жертви от градушката вчера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

абе не бяха малки парчетата - колкото олипс да кажем ама щом на майка ми на ипсилона няма щети явно е била слаба ракия
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
      Първоначално публикувано от EvgeniiM
      Явно не е била с достатъчни размери като оная преди 2-3 години, та ние с Петко направихме едно-две кръгчета за спокойствие, май можеше и без това упражнение ама страх лозе пази. А дано няма някой настинал
      Евгени, онази градушка беше с размери между яйце и тенис топка Тогава 10-на пъти удари по колата преди да я скрия в един подземен гараж (добре, че имаше такъв на близо) и всичките удари си личаха много хубаво + счупено предно стъкло. Тази явно е била по-слаба
      Сутринта се чух с кума и той ми каза, че на неговия колега ФИАТ-а бил със счупено стъкло от градушката вчера Най-силна била в района на Плиска и Изток.
      Абе аз по принцип си имах следи от нещо такава ама май нямам от в4ера...ианче на балкона най - голямото топче беше по-голямо от индииско орехче направо ми се сгади като го видех
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Точно в момента на градушката,т.е. като мина над нас бяхме в студентски град и размера беше на грахово зърно, а и в центъра около нас също не видях пострадали коли, така че Додо, споко, права е жена ти

Comment

Първоначално публикувано от alf
          добре че мъри решихме да пиеме бира и спряхме под едно дърво та си спасихме колите..... колко полезно нещо е бирата
          Абе хубава е бирата ама аз май имам малко поражения поне сутринта ги мернах като я измия ше си покаже
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз точно се прибрах и гледам почва да вали град та извадих на бързо две одеала и покрих колите ама май не беше толкова силен, но пък както казаха колегите страх лозе пази. Така на големият град преди години си набих тавана на уното щото викам а ся кво ще ме мокри то вали слабо и после....
            Дано няма пострадали че знам като си видиш колата набита какво е чувството

Comment

Ами на мен ми стана малко гадно сутринта ама са 5-6 бомби4ки така 4е нема ко да ревем и то на тавана и не се виждат толкова

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

aaa верно ли бре
                начи иаз мое да имам....
                ....мамата....
                '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Da бе бате по тавана са няколко но по капака няма той беше по под дърветата а и не се у4удвам все пак какъв вятър духаше и го е завихряло

Comment

с градушката се разминахме се,ама за сметка на това пък едната предна джанта .. :brickwall се наложи да се изправя благодарение на "прекрасния" околовръстен път под всяква критика са софийското пътно :machinegunner от както помня поне от година -две този път никой не се сеща да го направи!Дупките наистина са ужасни,а после как човек да си вземе хубави джанти :no_no_no
                    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Вчера след поредния дъжд като се загледах и се оказва че аз имам не малко поражения.......... сега ще трябва да се оправям със застрахователи, но по ме притеснява факта че може майсторите да не докарат цвета..........ше требе после да...... :dark: ....ебати, тия емотикони не свършват.... ...и има и още.....

Comment

аз пък вчера на е-mail си получих съпобщение чак от Испания
                        та некакви които предлагат оборудване за възстановяване на щети от градушка без да се пребоядисва колата, чули че при нас паднала градушка и питат дали имаме нужда от услугите им да дойдат на место да ги оправят
                        иначе се оказва че си има технология за целта и се нарича Paintles Dent Removal дано скоро и нас ни огрее в БГ
                        ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Първоначално публикувано от hf hpe
                          аз пък вчера на е-mail си получих съпобщение чак от Испания
                          та некакви които предлагат оборудване за възстановяване на щети от градушка без да се пребоядисва колата, чули че при нас паднала градушка и питат дали имаме нужда от услугите им да дойдат на место да ги оправят
                          иначе се оказва че си има технология за целта и се нарича Paintles Dent Removal дано скоро и нас ни огрее в БГ
                          Ще го предложа в сервиза който мисля да ми обслужат колата безкасово.....

Comment

Working...
                          X