Известие
Collapse
No announcement yet.
шарена алфа
Collapse
X
-
тая кола няма нито една лепенка за винетки, застраховки, граждански..... да не говорим регистрационни табели..... или е правена изцяло тука или.... странно..
Добре е нарисувана...майсторски.....но на мен не ми харесва рисувана Алфа....Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Алфата не е лоша, но на мен лично ще ми бъде доста странно да карам такова нещо...Някак си ще си мисля, че карам от ония коли, които са нарисувани за някой фирми, които правят доставки, някак си не ми е естествено...Тази кола с малко оптичен тунинг е подходяща за изложби според мен...ама чак за ежедневна кола......
Comment
-
На някой от Италфестите нямаше ли едно Браво с подобни рисунки?
Comment
-
алфа ромео няма нужда от такива работи- тя се забелязва и без тях. между хиляди автомобили веднага ще я разпазнаеш и без да е като папагал . мое мнение!!!!Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от odiseyПървоначално публикувано от marrrtoмного шарена!!! Една Алфа според мен трябва да е червена и нищо повече
Comment
Comment